hemsiree 3ErkekAnnesiii bugün birine daha yazmıştım burda muz (günde 2 adet yerseniz iyi olur) kaşar peyniri kuruyemiş (özellikle ceviz) yumurta süt avokado bunlar bebişinize kilo aldırır
Nazlimom 3ErkekAnnesiii portakal suyu gebelik şekeri yapabilir bende içiyorum şeker cıktı o günden beri içmiorum doktorda yasakladi
Villanelle İçinde şeker olduğu için mantıken aldırır ama sağlıklı kilo değil, yağ olarak depolar bebek, kas değil.
3ErkekAnnesiii Villanelle doktorum meyvesuyu iç demişti de bende portakal suyu ve vişne suyu tüketiyorum
Villanelle 3ErkekAnnesiii doğal olarak yaparsanız daha iyi olur bence. Markettekilerde meyve oranı çok az. İçi şeker ve meyve aroması dolu
Esenkaplan Civcivinannesiii alcang Bir çok yiyecek gibi muz da radyoaktif izotoplar içeriyor. Hatta Amerika’da gümrük kapılarında nükleer malzeme kaçakçılığını önlemek için kullanılan dedektörlerle tespit edilebilecek kadar. Bir muz 0,1 mikro sievert radyasyon içeriyor. Tomogrofi çektiren hastalar, 10-15 mili sievert radyasyona maruz kalıyor.
alcang Esenkaplan yani muz ek gıda döneminde bebeğe verilen ilk meyvelerden. Neredeyse her gün bi tane yemelerini söylüyor doktorlar. Bu durum doğru olsaydı böyle bişey önerirler miydi? Özellikle bebeklere. Bilemedim. Gidince doktorumuza soracağım.
Esenkaplan serpilctn ya bana soyleneni yazıyorum netten baktım çıktı dedikleri gibi benimde bilgim yoktu
serpilctn Esenkaplan kiz inanma böyle saçma şeylere Google de inanma hepsi yalan ye gitsin öyle şeymi var Google insanı hasta eder ne diyorsun 😂baş ağrısı diye yaz tümör çıkar kanser çıkar ooooo bilmediğin bi çok şey çıkar bosver sen burda konuşanlarda doktor değil bilim insanı değil senin benim gibi insanlar böyle şeylere inanma sadece hamilelikle ilgili tecrübeli annelere bi kaç bisi sorarsın o kadar bu tarz şeyler herkesin bilgisi dışında olan konular
Esenkaplan alcang bana da 1 taneden fazla tüketmeyin dendi o yuzden diyorum bende bilmiyordum 2 tane yiyordum