Başınız sağolsun, melek olmuş yavrunuz.😥
bir arkadaşım 6. Haftada kaybetti bebeğini, daha sonra 4 ay sonra tekrar hamile kaldı ve şu an 34.haftasinda.En kısa zamanda Rabbim size de nasip edecektir,lütfen stres sıkıntı yapmayın bunu kendinize. Allah herkesin gönlünden geçeni versin inşallah 😇🙏

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Üzme kendini desem boşuna biliyorum yinede sabırlı ol Rabbim büyüktür bu günler geçer. En kısa zamanda yine gebe kalıp bebeğini sağ salim alırsın inşallah kucağına🤲🏻😘

Busra_05 olur kuzum Allahın izniyle ben iki-üç hafta belki atar kalbi diye bekledim çok zordu stresten hastalandım ama önümüzde uzun e yol var böyle kendimizi heba ederek bir yere varamayız ovülasyon testi deniyorum bu ay bakalım hakkımda hayırlısı sende deneyebilirsin kürtajdan sonra çabuk hamile kalınıyor diyorlar bana bi doktor bir adet ol yeter dedi diğeri üç ay bekle dedi dolük asite başladım üç ay bekledim deniyorum şuan sende önüne bak üzülmen çok çok normal ama şuan yeni atlatırsın🙏🙏🙏

Busra_05 cok gecmis olsun canim ayni haftalarda bnim de bebegimin kalbi durdu 2 ay gecti ama hala icim aciyo benim de nerdeyse 2.5 yil sonra olmustu Rabbim yerlerini doldursun insallah😔🤲🌸

s_sila amin canım inşallah tekrar hamile kalmak için deniyor musun doktor ne kadar bekle dedi

Busra_05 evet canim ilk adetten sonra dene ddi bu ay olmadi ama diger aya insallah😔

Busra_05 basins saolsun canim benim. Bende 8 haftalikti ama kalbi atmadığından kurtaj olmustum. Diyorum ki biz daha iki aylik gozumuzle gormedigimiz bebege bu kadar yaniyoruz, allah buyutupte evladini kaybedenlere sabir versin. Cok baska bir aci cok iyi biliyorum. Gece gunduz ağladım cok zorlandım ama allah sukurler olsun bir dha nasip etti. İnsallah devamiicindddir derler sanada nasip eder. Ama yaşayan bilir cok aci. 🥺

Busra_05 bende ozel hastaneye gitmistim canim. Direk salak doktor yuzume uzgunum bebek yok gel alalim dedi. Bir anne adayina boyle denmez pat diye. Sonra gitti iste🥺ama en kisa zamanda ikincisi gelir korkma inaniyorum uzulme hayirlisi boyleymis de her zmana. Allahtan daha iyi bilemiyoruz ki 🥺

Busra_05 annelik duygusu bebegin anne rahimine dustugu andan baslar. Rabbim herseyimi alsin ama bebegime zarar gelmesin hep diyorum. Ne kadar aci bisey anliyabiliyorum. Rabbim tez zamanda tekrar o duyguyu yasatmayi nasip etsin size. Asla uzulmeyin ne kadar anneler var sizin gibi cok zaman gecmeden tekrar hamile kalmislar

Busra_05 birebir aynı şeyi yaşadım 1.5 sene sonra hamile kalmıştım 8 haftalıkken kalbi durdu hemde ikizmiş kürtaj oldum🥺aradan 5 ay geçti geçtiğimiz hafta hamile olduğumu öğrendimmm sende bu günlerin geçeceğini bil için rahat olsun daha büyük bi mutluluk gelecek emin olll 🤍