Bebegimizolsundu adet gününüz geçmiş miydi
Çift çizgi okuma kolay hadi benimkine bakın ben görüyorum 😍🤣
Bebegimizolsundu silik de olsa vardır ama çok yenidir
Fotoğrafta gorunmuyo cnm hiç gorunmuyo tamamen negatif gibi istersen bir hafta sonra tekrar yap veya şüphen varsa kan tahlili yaptir
- Düzenlendi
Bebegimizolsundu maalesef yok. Olsaydı görünürdü zaten diğer çizginin yeri alttan belli oluyordur belki onu görüyorsunuz muhtemelen ama fotoda o da görünmüyor. Pozitif olması için bi kırmızılık lazım.
Bebegimizolsundu bı 5 dk sonra bak canım zaman geçtikçe çizgi birazda olsa netslir ama şuan pek bişey gözükmüyor bı kaç gün geçsin tekrar dene hemen pes etme
uzumlukekimmm üç gün geçti canım yaa
3babymom Pazartesi kan vericem adet olmazsam var gibi hissediyorum
3babymom başım dönüyor sürekli
Tubmavi aynen tam t harfinin altında kendim hayal ediyor da olabilirim kırmızı değil ama yeri belli çok yakınlaştırınca diğerlerinde bunu da göremedim umut dünyası canım 😂
Bebegimizolsundu birkaç gün sonra tekrar dene ve güzel haberler alırsın inşallah😍
La_le gidip gelip bakıyorum 😂 adet olmazsam kan vericem Pazartesi teşekkür 😍 yorumlar için arkadaşlar
uzumlukekimmm inşallah canım erken gebelik olsaydı çok silik çıkabilirdi diye düşünüyorum yarın erken alabilirim valla çok meraklıyım ya hiç acımıyorum paraya sigara parası gibi almak zorundaymışım gibi oluyor bu ay 3 erken 4 kaset test yaptım 🤣😂🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Bebegimizolsundu sizi çok iyi anlıyorum benimde adetime 6 gün var erken gebelik testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum😂
uzumlukekimmm ben o günlerde başladım işte Allah isteyen herkese nasip etsin canım 🤱🏻
Valla bileseniz belki beni kınayacaksınız üçüncüyü istiyorum bu kadar çok iki kızım var büyüdüler
Sürekli soruyorlar anne gelmedi di mi hastalanmadın daha di mi diye
Kar oynamaya bile gelme sen kayarsın düşersin gelir sökülür diyorlar 😂🤣😂
Bebegimizolsundu ya maşallah Allah bağışlasın 🤩 biz henüz birinci için uğraşıyoruz 😂
uzumlukekimmm Allah aratmasın kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah sana da tez zamanda isteyen herkese yaa gerçekten çok güzel bir duygu annelik Canım
Bebegimizolsundu amin inşallah hayırlı ve sağlıklı bebişler imiz olsun inşallah 🙏
uzumlukekimmm 🌸🌸🧚♀️❤️
Bebegimizolsundu malesef kuzu ama en kısa zamanda inşallah ikinci kırmızıyı görürsün orda🌸💕
Askpare inşallah canım benim yaaa🤲🏻🤲🏻🧚♀️