Mucizeninannesiiii Hamileligini yeni ogrenenler burada konusalimmi ptesi randevum var kese gozukurmu acaba??
papatya981 Mucizeninannesiiii ben 4.haftada keseyi gördüm 8.haftada tekrar gittim hem bebegimi hemde kalp atışını duydum hayırlı olsun
ftmm38 Mucizeninannesiiii bende 4+2 daha yeni öğrendim kese için salı bakalım dedi doktor ama ben biraz geciktirecegim sanırım strese girmemek için aceleye gerek yok diye düşünüyorum
Kahveli Mucizeninannesiiii bende sanırım hamileyim ve 4+3 görünüyor suan Yarin kan vermeyi düşünüyorum 😊
Mucizeninannesiiii minigim07 cok sukur canimm aminn hepimize hayirli olsun insallahh saglikla alalim kucagimiza.. benim biraz riskkli gecicek 1 bucuk yil once 28 haftalik ölü dogum yaptim . Ilk kızım da 29 haftalik dogdu sukur o yasiyor . Zorlu bi surec beni bekliyor vakti saatinde kucagimiza alalim insallah…
minigim07 Mucizeninannesiiii Amin inşallah🤲🙏 rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah zamanında🙏
Mucizeninannesiiii ftmm38 bende oyle dusunuyorum aslinda ama pihtilasma cikti bende sulandiriciya baslicaz o yuzden ptesiye verdi randevuyu..
Fatma0090 ftmm38 bence cagırdığı gün git canım bana dış gebelik olasılığı demişlerdi keseyi rahim içerisinde görmeleri lazım dış gebelik olursa cok riskli o yuzden dediği gün git geciktirme her ihtimale karsı önlem al
Abbasova_g1 Kizlar bana yardim ede bilirmisiniz ben bu ayin 10 adet bekliyodum bugun ayin 13u ben hala adet gormedim dun test yapdim silik cizgi cikdi ara sira kasiklarinda batmalar oluyor acaba hamilemiyim?
benito Mucizeninannesiiii tebrikler canım 😇 ben de 5+3′üm şu an. Doktorum haftaya çarşamba ve sonrası gelebilirsin dedi, görünür dedi 😊 sabırsızlıkla bekliyorum bakalım
Pelinerkan3008 Hbeyzab1 bende 5+3 üm canım bende de hiç belirti yok ilk günlerde çok belim ağrıyordu göğüslerde batma oluyordu o kadar. İlk hamileliğimde ilk günden itibaren sürekli mide bulantısı kusma oluyordu bunda daha bişey yok bakalım ☺️
mgcyldz Hbeyzab1 ay bende 5+4, hiç ama hiç bir belirti yok 🤣 arada regl olacak gibi kasık ağrısı göğüs hassasiyeti o kadar bı ara mide yanmam vardı oda yok 5 gündür🤣
Hbeyzab1 Sabinaa12 dün gittim ben doktora alttan keseyi gördü bakalım 10 gün sonra kalbini dinlemeye gidicez
didem_gultekin93 Mucizeninannesiiii bende yarın doktora gidicem kese için inşallah gözükür heyecanlıyım🤗
Sabinaa12 Ben 5+1 haftalık hamileyim 4+3 de vajinal ultrasona gittim hiçbirşey gözükmediyini söylediler yarın tekrar kanda hcg vericem inşAllah güzel çıkar Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🤲🤲🤲