Dilarayldrmm Burcu1562 nasıldı 🙈 İlke hoca rahatlatıyor mu doğum esnasında filan. İğne yapılırken bile çok gerilen bir insanım çünkü😣Büyük ihtimalle ben de sezaryen olacağım gibi. Miyomdan dolayı.
Burcu1562 Dilarayldrmm canım ben 9 cm açıklıkla acil sezaryana girdiğim için herşey çok hızlı gelişti ama iğneyi falan hiç hissetmedim ameliyat esnasında da hiç hissiyat olmadı bende ilke hanım çok tatlı sezaryan olmaya karar verirken çok sakinleştirdi beni ☺️ gerçi ben ameliyat olurken bile yaşadıklarımın şokuyla ağlıyordum 😂 ama asistanlar, ebeler olsun hepsi çok tatlı insanlardı ☺️
Dilarayldrmm Burcu1562 ayy ne güzel hadi inşallah darısı bana 🥰 şu an rahatladım biraz teşekkür ederim 🤩
Babbyymm Burcu1562 hayırlı olsun bebeginiz. :) Ben de İlke hanımın takipli hastasıyım, bir kaç kişiden “o doktor hep sezeryan ile doğum yaptırıyor” cümlesini duydum. Özel değilse 9 cm ile neden normal doğum olmadığını yazabilir misiniz, doktor kaynaklı mı?
Meltem55- Dilarayldrmm ben sezeryan istiyorum canım ya normal doğum beni korkutuyor 🙊 ilke hanım ne der bilmiyorum
Dilarayldrmm Meltem55- İlke hanım riske atmayı sevmiyormuş bildiğim kadarıyla sezaryen olur bence de ☺️ Hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
Mrsde Meltem55- dogrudur valla bende 4 diye hatırlıyorum artmisdir azda olsa :) tesekkur ederim bu arada :)
GamzeDurmus Burcu1562 ya benim eşim bsh da çalışıyor genelde %15 indirim hakkımız oluyor acaba doğumda vs de böyle bir şansımız var mı siz mi çalışıyorsunuz yoksa eşinizin iş yerinden vs mi yararlandınız 🌸 bir de paket halinde mi almıştınız yoksa sadece doğum ücreti mi ödediniz kusura bakmayın uzun oldu biraz ☺️
Burcu1562 GamzeDurmus ben doğum için gitmediğimden tam bilmiyorum canım ama %15 indirimi eşimle benimde karşılayan fabrikalar ☺️ ben daha paketleri fiyatları konuşamadan doğurdum 😂 Sadece doğum fiyatı bu ve 2 refakatçıdan da covid testi istiyolar ☺️
Ceydahisir Meltem55- iyi akşamlar canım nst’ye girdin mi? Kaçıncı haftada başlıyorlar ve ücreti ne kadar acaba bilgin var mı?
Burcu1562 Babbyymm ben de ilke hanımı normalci diye duymuştum ki benim normal yapmamı çok istemişti sezaryana döndüğümüzde bile beni sakinleştirdi avuttu hep ☺️ Açılmam olmasına rağmen bebeğim hep yukarı kaçıyordu aşşağı inmiyordu stres kaynaklıda kakasını yaptı içerde ilke hanım riske atmak istemedi kakasını yapmamış olsaydı vakum yoluyla karnına bastırarak falan indirirdik aşşağıya ama kakasını yaptığı için acil sezaryan yapalım dedi 😔