GamzeDurmus Meltem55- bende çok memnunum gerçekten sağolsun çok güzel ilgileniyor 🥰 ben 20+6 haftalık hamileyim daha yolun yarısı inşallah 🥲😂
Mrsde Meltem55- irmette 4 bin diye biliyorum ama optimed bilmiyorum canım :) yalan olmasın ama emin değilim en son 4 bindi🙂
Meltem55- Mrsde benim kuzenim geçen sene Şubat’ta 4 bine doğum yaptı sezer beye ama bu sene nedir bende hiç bilmiyorum canım yaa
Mrsde Meltem55- dogrudur valla bende 4 diye hatırlıyorum artmisdir azda olsa :) tesekkur ederim bu arada :)
Meltem55- Dilarayldrmm ben sezeryan istiyorum canım ya normal doğum beni korkutuyor 🙊 ilke hanım ne der bilmiyorum
Burcu1562 Bende 1 hafta önce ilke hanımda doğum yaptım ☺️ normal doğum iş yeri indirimiyle 3600e geldi kızlar fiyatı ☺️ Gerçi normal doğum diye girip acil sezaryanla çıktım ama fiyat değişmedi ☺️
Dilarayldrmm Burcu1562 hayırlı olsun 🥰 Çok şükür kurtulmuşsunuz darısı bize 😌 Spinal mi oldunuz acaba?
GamzeDurmus Burcu1562 ya benim eşim bsh da çalışıyor genelde %15 indirim hakkımız oluyor acaba doğumda vs de böyle bir şansımız var mı siz mi çalışıyorsunuz yoksa eşinizin iş yerinden vs mi yararlandınız 🌸 bir de paket halinde mi almıştınız yoksa sadece doğum ücreti mi ödediniz kusura bakmayın uzun oldu biraz ☺️
Dilarayldrmm Burcu1562 nasıldı 🙈 İlke hoca rahatlatıyor mu doğum esnasında filan. İğne yapılırken bile çok gerilen bir insanım çünkü😣Büyük ihtimalle ben de sezaryen olacağım gibi. Miyomdan dolayı.
Burcu1562 Dilarayldrmm canım ben 9 cm açıklıkla acil sezaryana girdiğim için herşey çok hızlı gelişti ama iğneyi falan hiç hissetmedim ameliyat esnasında da hiç hissiyat olmadı bende ilke hanım çok tatlı sezaryan olmaya karar verirken çok sakinleştirdi beni ☺️ gerçi ben ameliyat olurken bile yaşadıklarımın şokuyla ağlıyordum 😂 ama asistanlar, ebeler olsun hepsi çok tatlı insanlardı ☺️
Dilarayldrmm Burcu1562 ayy ne güzel hadi inşallah darısı bana 🥰 şu an rahatladım biraz teşekkür ederim 🤩
Babbyymm Burcu1562 hayırlı olsun bebeginiz. :) Ben de İlke hanımın takipli hastasıyım, bir kaç kişiden “o doktor hep sezeryan ile doğum yaptırıyor” cümlesini duydum. Özel değilse 9 cm ile neden normal doğum olmadığını yazabilir misiniz, doktor kaynaklı mı?