Nzlasln Merveokutan günde 4 bardak çay içiyorum sabah 2 akşam 2.. 28 haftalık gebeyim daha hiç kahve içmedim
Gamzess1 Sabah 2 bardak çay ama küçük çay bardağı günde 1 tane ya Türk kahvesi ya da nescafe ara sıra 1 bardak kola çok nadir hepsini aynı gün içtiğimde oluyo 🤦🏻♀️
Pnrcnr Türk kahvesi içmiyorum canım. Çayı da kahvaltıda ve akşam yemeği sonrası açık olacak şekilde 3er çay bardağı içiyorum 😏 benim de fazla sanırım dr 2 bardak gibi bir şey demişti
Merveokutan Pnrcnr bende cok acık ama kahve bagımlısıyım ya resmennn türk kahvesi hamile olmadan önce cok tüketirdim filtre kahve türk kahvesi sigara bu ikili beni cok zorluyoo😥😥
Kb_plt Yani uzun zamndır kahve tüketmiyorum çay da değişiyor bazen ¾ bardak bazende hiç yaklaşık bir haftadır çay içmiyorum.
Tugbannebebek Merveokutan ben kahveyi günde 1-2 fincan içiyorum. Sigarayı da bırakamadım lanet olası. Günde 3-4 tane içiyorum kendime kıza kıza . İçmeden de duramıyorım inşallah kızıma bişey olmaz yaa bi yandan da onun stresi var üstümde. Ne kadar iradesiz biriymişim ben yaa 😫😖😢
Merveokutan Sinoooom bende cok su içiyorumm ama korkuyorum da biraz😥 bişey olur falan diye bu arada sigara kullanan varmı arkadaslar
Villanelle Aslında günde 200 ml kahve tuketebilirsin dedi doktorum ama ben sıfır ml tüketiyorum. Arada bir canım çok isterse daha az kahve ile filtre kahve yapıp, fincanın yarısını süt ile dolduruyorum
Sedaaa95 Merveokutan hamile kaldığımı öğrenmeden günde 1 paket bitiriyordum. Öğrendiğimden beri 2 3 günde bir 2 3 tane sigara içiyorum mesela 3 gündür içmemiştim bugün 3 tane içtim. Sen kullanıyor musun
star3star Merveokutan hamile olduğumu öğrendiğimden beri haftada bir içiyorum.normalde her gün bir büyük fincan içerdim
star3star Merveokutan ben her sabah su bardağıyl açık çaydan yana kullnıyorum hkkımı oyüzden kahveyi haftada bir arkadas toplanmasında içiyorum
Bihteryc Ben çok sallamıyorum ama abartmamaya çalışıyorum. Zaten çok içen biri değilim ama örneğin colayı hala içiyorum 38+5deyim. Kahvaltıda bazen çay sonrada espresso bardağında maksimum iki bardak filtre kahve içiyorum sütsüz.. zararlı mıdır hiç sormadım.
Merveokutan Bihteryc yani doktorum bana günde 1 fincan filtre kahve nescafe türk kahvesi içebilirsin yazmıstı ama sende bence 1 bardak falan tüketsen daha iyi olur canımm bende kola cok severimm ama içmiyorum nolur nolmaz diye😇