Benherseydenoncebiranneyim Doğumunu bu hastanede sertan beye yaptıran var mı peki? Ebelerin ilgisi falan nasıl? Sertan bey doğum esnasında nasıl? Hastane odaları falan yeterli mi bu konuda?
Hilalkhrmn417 Benherseydenoncebiranneyim benim çocukluk arkadaşım yaptı doğumu kendisin de çok aşırı memnun şeker gibi bir doktor bebeği erken alma taraftarı kesinlikle değil yeter ki evrimini tamamlasin normal zamanında gelmezse sezeryan olarak en fazla 1 hafta daha bekleyebilirim diyen bir doktor gayet sakin ve işinin ehli.. odaları falan gayet güzel ve temiz..
nurnur13 Cyda-123 filiz sarp doktorumun adı, tatlı bi hanım, güzel ilgileniyor açıklayıcı konuşuyor şimdilik memnunum tavsiye ederim 🙏
Hilalkhrmn417 Gulsahmdn1 normal doğum 3300 TL , epidural doğum da 4300 TL imiş.. zorunlu sezeryan 4 bin di sanırım (yanlış hatırlamıyorsam) bugün ogrendim.. muayene 180 TL Nst. 25 TL 20 dk sürüyor
Gulsahmdn1 Hilalkhrmn417 valla nisanda kontrol var anca o zamana net sorup öğrenebilirim bende ücretleri
Hilalkhrmn417 Gulsahmdn1 sanırım ilk gidenlerden mi o ücreti alıyorlar bilmiyorum.. Ben hamileliğimin başından beri gittiğim için olabilir..
Gulsahmdn1 Hilalkhrmn417 Canım ben o doktorda hamile kaldım 1 senedir gidiyorum.. Gebeliğim 4.5 ay kafadan 4.5 aydir gidiyorum bide öncesinde geçmişim var aynı doktorda. 130 dan 150 oldu 150 den 180 180 den 200 oldu