Hilalkhrmn417 ikicocuklubiranne diğer doktorlar doğum esnasında sorun olduğu zaman yine Sertan beyi ve İbrahim beyi cagiriyorlarmis sonra ben dogurttum diye ortalıkta geziyorlar 🤣
ikicocuklubiranne Hilalkhrmn417 öyle mi bir sertan beye de görünmek lazım o halde ☺️ 2. Doğumum olacak benim Allah nasip ederse. İlk doğumum kötü geçti ikincisinde inşAllah doğru bir doktorla güzel geçsin istiyorum 🤲🏻
Hilalkhrmn417 ikicocuklubiranne bu konuda bilgim yok benim de ilk doğumum olacak 😊 kendisi daha çok bebek sağlıklı olsun nasıl geleceğine kendi karar versin gibi düşünüyor ve sorduğunuz herşeyi sakinlikle cevap veriyor 😊
Hilalkhrmn417 _EdaNurAlbasan_ avicenna daki fiyat bu şekilde doğru bende normal için bu fiyatı duymuştum..
Hilalkhrmn417 ikicocuklubiranne aynen siz bir deneyin Sertan beyi , muayene 180 TL sabah 8 akşam 4 çalışıyor bilginiz olsun..
Hilalkhrmn417 Benherseydenoncebiranneyim evet. ben en başından beri ona gidiyorum memnunum tavsiye ederim.
Hilalkhrmn417 ikicocuklubiranne bilmiyorum ki salı günü gidip öğrenirim zam geldi ya da gelmedi gibi.. benden uzun zamandır aynı muayene ucretini aliyorlar
gulsaharen Sertan beye gidiyorum bende en başından beri 36 haftaligim şu an yarın kontrolüm var 180 tl idi geçen ay muayene ne zaman gittiniz en son 200 mu olmus normal doğum 3100 sezaryen 3600 benim zorunlu sezaryen olduğu için 3600 fiyat verilmisti
Hilalkhrmn417 gulsaharen ben de 36 haftalığım.. en son Şubat’ta gittim ufak bir sorun yaşamıştım korkulacak birşey olmadı çok şükür.. dışarıya göre yine uygun fiyatlari..
Hilalkhrmn417 papatya56 doğrudur.. yılda kaç kez zam yapıyor bunlar anlamadım.. Çarşamba günü gitmiştim ilaç yazdırmaya 15 TL muayene katkı payı aldılar.. oradan belliydi demek ki zam geldiği..
Cyda-123 nurnur13 2019da orada doğum yaptım. O zaman 1800e sezaryen olmuştum… nasılda uçmuş fiyatlar ki neyin uçmadı… doktorunuz kim acaba ben de oraya gitmek istiyorum doğuma az kaldı
nurnur13 Cyda-123 filiz sarp doktorumun adı, tatlı bi hanım, güzel ilgileniyor açıklayıcı konuşuyor şimdilik memnunum tavsiye ederim 🙏