_momy_ Esrasenturk8 ama videoda tek renkti bende başladım Allahım küçücük dedim söktüm halbuki iki parça işleniyormuş ne biliyim hayatta örgü filan bilmem asla izle izle önünü bitirdim ama ipi ben böyle rengarenk beğenmiştim işleyince böyle oldu bilsem sade ip alırdım
_momy_ Esrasenturk8 ay bayıldım bayıldım ama videosu var mı bunların ben tek yapamam biri bana anlatıcak 😅😅😅😅 ay örgü işi sıkıntı çok sinir
Esrasenturk8 _momy_ evet hepsini videolardan yaptım 1yumaklagelenler,eceninörgüleri filan cok güzel anlatıyor
Esrasenturk8 _momy_ onlardan bi dünya da sattım suan bile siparişleri yapıyorum onların coğınu salladım 🤣
Beyzan738 _momy_ az kalmış seninde çok çok çabuk geçiyor ben hala sasiriyorm inanamyorm daha dün gbi aklmda ne zaman sonlara yaklascam diyisim💙 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, sağlıkla büyüsün bebisin bebislerimiz💙🤗🐻🐣
Damlahmett Esrasenturk8 maşallah🧿 bayıldım her biri ayrı güzel emeğine sağlık rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🌸🙏🏻✨
Beyzan738 Esrasenturk8 valla varya şahane olmuş maşallah ellerine sağlık🥰zamanın varsa bunlardan yap yap sat valla hazır gibi
Esrasenturk8 Beyzan738 çevreme satıyorum bu hamilelik böyle geçti. Dolap uygulamasına koydum cok kesinti yapıyor bıraktım oraya mecbur
mercimekveannesiiii Esrasenturk8 metal çıtçıt tokaları nerden aldınız ? İşlenmemiş haliniiii . Harikaaa olmuş 🙈
BesteKc _momy_ ay hepsine ba yıl dım. Allah içinde gülerken görmeyi nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah 🤍
Babysharkdutdutdut _momy_ insAllah görürsünüz 🙏🏻 şöyle kız elbiseleri gördükçe içim gidiyor. Rabbim bizede nasip eder inşallah 🤲🏻
_momy_ Babysharkdutdutdut ayyy amin amin kuzum gönlününce inşallah bende hep bir kız istedim çooook çok şükür çok tatlı bir oğlum var rabbim birde kız nasip edicek 🤰🏻🦋❤️👶🏻