Yagmurbebek Kocyigitebru aynı şekilde sezeryandan bende daha çok korkuyorm . Dogamzda var normal doğum diye kendimj telkin ediyrm yaparm diye gazliyorm :)
Reisezg Gulsgnc bende öyleyim ama doktorum yürümen laZım dedi hatta oturacak yer bulmadan yürümen lazım kendini yorman lazım dedi kolay doğum için..
Yagmurbebek Reisezg bende doktora sguat mi yapaum evde ddm. Yürüyüş yap bol bol yeter ddi. Hurma diyorlar. Yesem mi bilmiyorum fikri olan var mı. Yarın gideym 2 saat yuruyeym:) ama İzmir’de bile hava buz gibi
Yagmurbebek minel44 ben de öyle ama doğum snrasi acının dindigini syluyolar dogum yapanlar.inşallah kolay güzel doğumumjz olur. 38+6 olck yarın. Haftaya gelir dye agdaya bile gttm bugün :)))
Reisezg Yagmurbebek iyide hava gerçekten cok soğuk nasıl yürücez bilmiyorum suanda kar yagıyor ben elçin demirel 40 dk yapıyorum o kadar
Irem2veysel Gulsgnc bende bende enteresan olan uyuyamıyorum da sağa donuyorm sol tarafım agriyo sola donuyorm sağ tarafım agriyo uyku yok🤷
Perilisa Gulsgnc evet bende öyleyim çok ağrılarım oluyor alt taraflarımda 🤦🏻♀️ Gece boyu çok kalitesiz uyku uyuyorum sonra uykum kaçıyor gece zombi gibi ayakta oluyorum
Yusuf_alpin_annesi 39+1 olduk ayaklarım şişti. Oturduğum yerden kalkacak halim yok üstüne nezle grip oldum bugün. Tuz biber oldu iyice. Ne yapicam bilmiorm