Hilal-95 happybaby123 normal doğum yaptım ayağa kalktım ay bı baktım bıngıl bıngıl🤣🤣 sağa sola gidiyor hiç karnım olmamıstı öncesinde snra korse taktım geçti şükür ama bi boşalıyor yumusuyor suan sende oan sertlık gidiyor🤣🤣
happybaby123 Estrella bende hesaplamaya çalışıyorum kafasını sokamadım bi yere kafa nerde diye bakıyom😂😂😂😂😂
Hilal-95 happybaby123 🤣🤣🤣 1 haftaya gidiyor korkma normal okursa snra emzırırken ben tekrar aldım braz suan 7 kilo fazlam var ama ayağa kalkınca ilk baktığım sey karnımdı 🤣🤣🤣
busrafsar Üst katımdaki teyze beni her gördüğünde duruyomu bebek diyo karnım yokmuş üzülüyomuş yok sanıyomuş bebeği karnımı gösteriyorum var teyze bak karnım diyorum yok diyo sinirlerimi bozuyor benimde
Hatice_gzr2505 happybaby123 onun dünyası orda bol canım 😃😃 ama bu iyiydi hiç güleceğim yoktu allah iyiliğini versin 3 kilo 49 cm bebişinle kolay doğumlar nasip olsun 😇 daha ben tam ortadayım nasıl geçer bilmem ayrıca çıkarmak da mesele 🤭🤦♀️ Korkuyorum
happybaby123 Hatice_gzr2505 korkmayın dicem ama bende korkuyorum düşünmemek lazım sonrasına odaklanalım onu görünce her şey bitecek😇😇
DorukEgee happybaby123 hahaha ay bu yazdığına cok güldüm canım öncelikle Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin ben 36.haftadayım en son 2 hafta önce gittim 3kiloydu simdi noldu bilmiyorum kar dolasıyla gidemedik. Bende senin gibiyim eşime sürekli bunu sorup duruyorum çok garip gerçekten ama yazdıgını görünce kesintisiz gülme krizine girdim 😄 ❤️❤️
hukukcuanne_06 Villanelle oyy Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, çok sormuş oldum kusura bakmayın da isimleri nolacaj🙂 iki kız hayalim resmen çok sevindim adınıza🌸🌸
Ceyduygu happybaby123 Benim ikizler 30 haftalıklar 1550 Gr oldular. Hemde çift yumurta çift plasenta benim karnım büyük ama şimdiden nasıl sigiyorlar diyorum