happybaby123 Kızlarr ay cuma doğum var hala inanamiyorum 49 cm 3 kiloyuz ama karnım çok büyük değil nasıl sığıyor nasıl çıkacak diye düşünüp kendi kendime gülüyorum ya bu bebişler küçücük yere nasıl sıkışıyor ya 😂
Hilal-95 happybaby123 bide su var düşün🤣🤣 ben doğumdan snra karnıma inanamam bi sağa gidiyor bi sola🤣🤣🤣🤣🤣 çok cıkmamıstı bnmde karnım ama suyum cok geldi bnm
B_9295 happybaby123 rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin canim. Allah in bi mucizesi işte insanın aklı almıyor valla kiz mi bebisin
happybaby123 Aycan051415 ay içim nasıl kocaman öyle hiç kaburgama sırtımada baskı hissetmedim ben hamile miyim anlamadım bile😂
Villanelle Benimkinde 2 tane bebek var ve 33+3 üz bugün. Doktor bakarken karıştırıyor bu kimin kafası, bu kimin göbüşü diye. Birbirlerine girmişler artık 😂 göbeğim de bu kadar https://imgyukle.com/i/EDK9ac
happybaby123 Villanelle ahahahaha ay yerim ya nasıl bir duygu ikiz olması çok merak ettim ben birtaneye nasıl bakcam diye aklım çıkıyo😂
Deletedmom727271 Villanelle ikizlerin anne karnında hareketleri nasıl canım hep merak etmişimdir bulmuşken sorayım :)
Hilal-95 happybaby123 normal doğum yaptım ayağa kalktım ay bı baktım bıngıl bıngıl🤣🤣 sağa sola gidiyor hiç karnım olmamıstı öncesinde snra korse taktım geçti şükür ama bi boşalıyor yumusuyor suan sende oan sertlık gidiyor🤣🤣
B_9295 happybaby123 49 cm diyince kiz heralde diye düşündüm genelde erkek bebisler biraz daha uzun oluyo diye biliyorum da sağlıklı olsunlar da yeterki 🤗
Villanelle Deletedmom727271 canım biri sağa sola vuruyor, biri vajinama vuruyor pozisyonlarından dolayı 😊
Deletedmom727271 Villanelle ikisini de aynı anda hissediyorsun yani çok güzel 😍 sağsalim sağlıcakla kucağına al inşallah canım 🌼
07-02-2019 happybaby123 dogum yaptıgımda doktor bıle sasırmıs 😂😂ılk defa bole gordum demıstı rahım kucucuk bebek kocaman 😂😂😂😂o geldı aklıma 😂oda ıyı bısey degıl tabıkı kanamam cok olmus mudahale etmısler gulerek anlatıom ama sukur gectı bıttı 😊
Estrella happybaby123 ay iç sesim. Sabah biraz üzüldüm ben bu duruma. eli kolu sığmıyor artık rahat edemiyor gibi geliyor😂. Bir de hesap yapmaya calısıyorum kendimce bacagı su kadsr yer kaplasa başı şu kadar diye yine de tutturamıyorum sanki sığamazmış gibi 😂36 +3üz ama yani iç karnım nasıl genişse göbüş cok aşırı büyümedi
happybaby123 Estrella bende hesaplamaya çalışıyorum kafasını sokamadım bi yere kafa nerde diye bakıyom😂😂😂😂😂