Stutunculer Zndargn ben muhtemel doğum tarihim 9 aralık ama 27+6 haftalik olarak görünüyor. Neden sizinki 22 ki.
Cansuzekiozdemir NazLByrmgLuu ben hamileligimi ogrendigimden beri forum yasamdayim suan 33. Haftamdayim Semra vezir doktorum
Fasulyeninannesi NazLByrmgLuu forum yaşamda ve hatta Mersin’de tek gidilecek doktor Ahmet ışıktan kızlar ben Tarsus ta Doğum yapmayacak olsam gözüm kapalı giderim şiddetle öneriyorum bir kere git başka doktora gitmezsin çok donanımlı ve içten bir hekim 🙏🙏🙏🙏😇🌸👌🏻
NazLByrmgLuu Fasulyeninannesi bana bayan lazm 🤷♀️ Erkekden cidden cok cekiniyorum o yüzden bayan doktor arıyorum
Cansuzekiozdemir NazLByrmgLuu ben cok memnunum sultan hanimada cok iyi diyorlar benim dusuk tehlikem vardi doktorum semra hanim sayesinde atlattim ve cok cok guzel hamileligim geciyor
alyaninannesi NazLByrmgLuu 900 tl canim epidural olursa 1150. Muayene ucreti de 78 tl. Cok sakin huzur veren bir doktor
NazLByrmgLuu alyaninannesi ay bnds gidim ona ya ultrason 3 boyutlu war demi renkli odasında tmdr haftaya sölediğinz doktordaym inşallah