tugbadugan0000 Pirayeada Oyy neler çekmişsin kurban olurum Rabbim bebeginle sana uzun ömür versin Güle güle büyüt inşallah 🤲😌😌
Ipek99 Pirayeada Allah analı babalı büyütsün. Minik kızınızın uzun mutlu sağlıklı bir ömrü olur inşallah.🧿
iki_melek_annesi Pirayeada Ağladım 😢😢Rabbim evladını bağışlasın sana inşallah hayırlı uzun ömürler versin inşallah
gul06_ Pirayeada Ahh canim benim neler yasamissin 😥 Ama neyseki Rabbim pirayeyi sana bagislamis sag salim buyut insallah Rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin 🤲😔
Minikbiranne29 Pirayeada ağladım içim çok sızladı rabbim size yavrunuzu bağışlasın uzun ömürlü olsun inşallah 🤲♥️
Pirayeada Minikbiranne29 ağlatmak istemezdim kimseyi ama imtihanımiz oldu işte buradaki herkese umut olsun diye yazdım pes etmedim Allahtan bekledim hep mucizemi
Zeynep_Kaya80 Pirayeada oyy kuzum benim çok duygulandım okurken Allah’ım evladını sana bağışlasın inşallah uzun ömürlü olsun güzel anne❤️
Gta-35 Pirayeada Allah bağışlasın canım çok sevindim bebeğini sağlıkla kucağına aldığına. Allah sağlıklı uzun ömürler versin