eslemsi Bana 16da kiza benziyor dedi 20de %90 kiz dedi ama kiyafet almicam bende. Cunku bacak arasi baya doluydu kordon bence dedi ama kesinde konusamadi hic guven vermedi konusmasi bana
Pelinakcn MirayveAnnesi22 biz Perşembe günü öğrenicez kısmetse ama yeğenimde ilk başta %80 kız dediler sonra tosun bir oğlumuz oldu ☺️
Zeyakgun 20li haftalarda değişen oldumu acaba hiç bana kız dedi ama erkek hissediyorum bı umut değişir belki diyorum
Fatmapekesen Zeyakgun valla Bende öyle hissediyorum erkek görüyorum hep bakalim kismet inşallah gönlünce olsun sağlık la
Merve0004 MirayveAnnesi22 14 haftada emin olmamakla birlikte kız dedi 4 hafta sonra gel kesinleştirelim dedi umarım değişir 😅🙏🏻
MirayveAnnesi22 Merve0004 bende değişmesini istiyorum kız bebek de çok severim ama en baştan beri erkek hissediyordum 🥲🙈
Papiiii MirayveAnnesi22 valla bilemiuorum ilk 11 haftamda iki doktor kıza benzetdim dedii 12+3* gunlukken doktorumu dehisdim o erkege benziyor dediii 18 hftda detayli uktrasonda bakarsiz netlesir dedi
Eslemim34 MirayveAnnesi22 Hafta devlet hastanesi erkek dedi 20. Hafta da özele gittim oda kız dedi 23. Hafta D. Hastahanesi kıza benziyo dedi cinsiyet için devlet hastahaneleri tavsiye etmiyorum mutlaka özele gidin sonra benim gibi neye uğradığınızı şaşırırsnz🙁
Meltemkrkmz MirayveAnnesi22 15 haftalıkken kız dedı doktor 18 haftalıkken erkek oldugunu ogrendık hala erkek 😂 bence biraz bekle cnm
MirayveAnnesi22 Meltemkrkmz evet belki öyle olabilir diyorum ama direk bacak arasını gördük bişey görünmedi 🤣🤣 daha oluşmamış olabilir mi kiiii