MirayveAnnesi22 13 haftada yüzde 90 kız dedi değişir mi acaba bir an önce alışverişe başlamak istiyorum 😂🥰
Seymanurrrr MirayveAnnesi22 benimde o haftalarda degişti kız dedi 1 hafta sonra gel kesinleştirelim dedi gittim erkege benziyo dedi sonra kesin erkek oldu ayrıntılıya kadar içimde şüpheyle bekledim ayrıntılıda doktor kesin erkek dedi artık 😂
Melikefe MirayveAnnesi22 bana da tam 13 te yüzde 90 kız dedi 17. Haftada da yüzde yüz erkek dedi şuan 30 haftalığz hala daha erkek
dalbebek Bende 12+3 bugün gittim erkeğe benziyor ama kesin değil kıyafet felan alma dedi varmı tahminde bulunabilecek olan
Gulll333 Bende bugün gittim kıza benziyor dedi ama kız da erkek te diyemem bir hafta sonra gel dedi bakalım ne olacak
MirayveAnnesi22 Ben erkek hissediyordum kız diyince sürpriz oldu 🙈 değişir mi değişmez mi bilemedim direk bacak arasını gösterdi ama 🤔
Tuaesug MirayveAnnesi22 Bende 11+4 te ikili taramadaki doktor erkeğe benziyor dedi 12+4 te kadın doğumcuma tarama sonucunu göstermeye gittiğimde tekrar bakmasını istedim tam bacak arasını gösterdi erkek dedi değişmiz benim sanırım
superstar_00 MirayveAnnesi22 13.haftada erkek dedi bu kadar belirgin pipi sonradan değişmez dedi 16.haftada kiz dedi🤭
ezgimm0027 Benimde 13. Haftada erkek dedi birdaki kontrolumu bekliyorum saglikli olsun tabi ama bu yorumları okuyunca degisirmi acaba diyorum çünkü kiz olsun isterim bir oğlum var 😊
MirayveAnnesi22 Direk bacak arasına baktı bebeğin bişey yoktu küçük olduğu için mi acaba sonradan oluşur mu 😂🙈 erkek hissediyordum kız dedi 🤣