Esmaonur Esraustaoglu çatı muayenesi ne zaman bilgim yok doktor henüz bişey demedi ama öğrenince söylerim mutlaka
Gamze1351 33+4 haftaligum bnde bebeğin kıyafetlerini utuleyip yerleştirdim öle bnm de karnım sertlesio kaburgam agrio öle gecio sağlıkla alalım ins kucağımıza 🤲☺️
Yksl94 Esraustaoglu 2. Gebeliğim ve bizde 33+4 olduk gecelerim uykusuz bulantılı kazıntılı geçiyor bacaklarımda kramplar oluyo bebek toparlanıyor karnımın bi tarafına aöa herseye rağmen en güzel bekleyiş 😌
Esraustaoglu Yksl94 kesinlikle aynı şikayetler bendede var malesef 😢😢 rabbim sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah ❤️🙏🙏
Lisen Bendr 33+1 haftalığım. Kasıklarımda adet ağrısı var . Büyük tuvaletim var gibi ama gidince yok . Belimde ağrıyor .. inşallah sorun yoktur 🤲😣
Esraustaoglu Lisen benimde bel ağrım var aralıklı regl ağrısı tarzı oluyor sanırım vücut kendini doğuma hazırlıyor benimde önümüzdeki cumartesi kontrol nasipse 🙏🙏 bende soracağım uzanınca dinlendiğiniz de geçiyorsa korkulacak bir şey yoktur 😢
DogaCanan Esraustaoglu 33+6 dan selam canım☺️ Ya vajinaya baskı ve ağrı bende de var.. magnezyum kullanmaya devam başka yapacak bişey yok sanırım. Buna da şükür diyorum.
Esraustaoglu DogaCanan kesinlikle bende ara vermiştim bacak ağrılarım başladı kasılmalarım tekrardan başlayacağım ❤️🙏🙏
Bahar24- Bende 33+4 haftalığım.Bacaklarıma kramp giriyor çok çabuk yoruluyorum bazen nefes almakta zorlanıyorum karnım iyice vajinama kasıklarıma baskı yapıyor.Sağlıkla kolayca kucağımıza alırız inşallah bütün anneler 💪❤️🤲🏻
Esraustaoglu Bahar24- inşallah canım benim çok zor rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah benimde belim vajinam bacaklarım ağrıyor kasılmalarım oluyor rabbim sağolucajla almamızı nasşınetsşn inşallah kuralımıza ❤️❤️😢
Defneismam Esraustaoglu sol kalça da ağrı var yürütmüyo 1 km gündür onun dışında hep solda benim kız böbreğim ağrımaya başladı hareketleri de çok sertleşti😊