Mucizeannesi28 Zehrakhr Yok geçerli herkez yapicak canım bnde hastanede çalışıyorum işte calismicak kadın doğum bölümümüz
Zehrakhr Annekuzusu__06 bilmiyorum ben pazartesi gideceğim yani sordum özellikle kadın doğum İÇİN geçerli olmadığını söylediler.
Yasemincee İstanbul için mi geçerli ya 2 aydır başıma gelmeyen kalmadı bi kontrol olamadım. Yarın randevum var şaka mı 😅
Zehrakhr Annekuzusu__06 evet şimdi arkadaşım var doğum hanede onu aradım hayır canım maksat randevular iptal olsun kargaşa olsun diye yaptılar pazartesi nöbetçiyim çalışıyoruz canım dedi.
HilalEyce 16 sında randevu vardı bu bilgiler etrafta gezince iki gün sonraya yine randevu aldım yoksa gidemeyecegim 🙄 haftalarca
Annekuzusu__06 Zehrakhr 16sında randevum var gidebilirmiyim yani benimde şehir hastanesine yoksa özele gidecem çünkü
Zehrakhr Annekuzusu__06 ben pazartesi gidicem canım eyer ters bişi olursa yazarım ama muayene devam edecekmiş
Zehrakhr Ezozo tüm hastaneler için geçerliymiş arkadaşlar olmadığını söylüyor ama bilerek randevular iptal ediliyormuş kargaşa yaratmak seslerini duyurmak İÇİN canım