Merii2704 Kızlar doktorlar türkiye geneli grev yapıcaklarmış 16 sına randevum var kadın doğum da şimdi muayne olamıycam mı
Gamzeates Merii2704 benim de 16sı ama hastahaneyi aradım grev diye dolanıyor ama şimdilik böyle bişey olmayabilir dedi zaten randevuları iptal ediyorlar varsa benim şimdilik iptal olmadı pazartesi tekrar arayacağım hastahaneyi
Ecenur1 Merii2704 evet canım doktorlar da haklı birşey demek istemiyorum ama bizde devlete zor randevu buluyoruz çok mağdur oluyoruz
Merii2704 Ecenur1 allah yardımcınız olsun bir an önce sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah o zamanlara kalmadan ben stresten doğururum zaten
Mucizeannesi28 Zehrakhr Yok geçerli herkez yapicak canım bnde hastanede çalışıyorum işte calismicak kadın doğum bölümümüz
Zehrakhr Ecenur1 hayır hastaneye cuma gittim ve kadın doğum ve acil için geçerli olmadığını söylediler
Ecenur1 Zehrakhr 16 sında suni sancı ile doğumum olacaktı iptal etmişler şuan hiçbir doktora 14-15-16 sında randevu alamıyorum
Zehrakhr Ecenur1 benimde 14. De suni ile doğumum var bilmiyorum doktorum gelmemi söyledi. Ankara’da yaşıyorum demekki bura İÇİN geçerli devlet hastanesine gidiyorum.
Ecenur1 Zehrakhr bende devlet hastanesine gidiyorum bana da doktor 16 sında gel dedi ama randevumu iptal etmişler
Zehrakhr Annekuzusu__06 bilmiyorum ben pazartesi gideceğim yani sordum özellikle kadın doğum İÇİN geçerli olmadığını söylediler.