OksijenliSu Bugün 6 hafta olduk. 🥺 2.gebeliğim. Kasım başına denk geliyor gibi ama hiç belli de olmaz yani. Ansızın Ekim sonu da olabilir. 😅🥴 Sizler de durum nasıl?
Aslan02 OksijenliSu biZde 8 haftalığız 20 ekim civarı🥲😄 bakalım hayırlısı henüz çok erken alışveriş yapmıyorum büyümesini bekliyoruz🥰
Mylifebebis Bizde 6+2 yiz karın ve sırt ağrısı var bende sizde var mı böyle belirtiler kalp atışı duydunuz mu OksijenliSu
Didikom OksijenliSu 5+4 deyiz bizde 🐣 lekelenmelerim olmuştu bitti şükür arada karın ağrılarım oluyor 😌
trakyalikizce OksijenliSu 5+5 olduk biz de ☺️ 4 gün önce gittik duyamadık 4 gün sonra tekrar randevumuzu var inşallah duyarız kalp atışını🥲🫀 sizler kaçta duydunuz kızllar🤍
Nagihansaraf Mylifebebis karın ağrısı bende de var hiç geçmedi 6+1 5 haftalık Ken gittik sadece kese göründü kalp atışı in 10 gün sonra gel dedi doktor
Pitircikk Didikom 4+6 yız bizde 🌸 bende de bugün açık kahve lekelenme oldu doktora henüz gidemediğim için soramadım da. Progestan kullanmış mıydınız
Didikom Pitircikk evet ilk günden beri lekelenmem vardı doktor progestan verdi. Varsa kullanın derim biran önce
Tubisss-im 5+5 olduk bizde kalp atışını duyan varmı acaba cuma günü 6+3 olucaz doktora gitmeyi düşünüyorum acaba kalp atışı duyulurmu kızlar
Didikom Tubisss-im ben henüz bebeği görmedim bile karından geç görünüyor alttan erken 7. Haftada gidicem inşallah duyarız 😌
Tubisss-im Didikom bende sabırsızlanıyorum kızımı 6. Haftasında duymuştum cuma günü gidicem bakalım belki bunuda duyarım☺️
Tubisss-im trakyalikizce ben kızımı 6+4 te duymuştum cnm şimdi 5+4 olduk sabırsızlıkla bekliyorum cuma randevumuz var bakalım 🥰
Aslan02 Eboz et ve tavuk ürünleri yiyemiyorum malesef midem bulanıyo😄 bol ekşi acılı yemeye devam onun harici güzel maşAllah🌹 siz nasılsınız
Edaaisleyenn Biz de 6+1 olduk 👼🏻 Perşembe günü doktor randevumuz var umarım hem bebeği hem de kalp atışını duyarız 🌻🌻
Esra83-kilinc 6+2 yiz bizde keseyi 5+5 de gördüm perşembe günü de kalp atışı duyacağız insallah sizde bulantı mide yanması oldu mu
OksijenliSu Esra83-kilinc Hadi inşallah. Sağlıkla gelsin minik. 🍀😊 Bende mide yanması ya da bulantısı hiç yok. İlk hamilelikte de olmadı. 🥴