panpancabo Kızlar sıvı deterjan mı almalıyım, granül mü almalıyım? Tavsiye edeceğiniz markalar var mı? Yumuşatıcı pek tavsiye edilmediği için almayı düşünmüyorum. Tecrübeli annelerin tavsiyelerini bekliyorum..🤗
MeyraRana panpancabo ben hakmardan roxy aldım doğal bebek deterjanı çok memnun kaldım kokusu felan güzel yumuşatıcıya gerek kalmadı.
ressamistanne panpancabo bebeklere yumuşatıcı kullanılmaz evet. Ben Green clear kullandım ama tabi temiz çamaşırları kullandığım için nasıl anlayamadım. Ama kokusu falan yok. Ben de koku çok severim ama bebekler hassas olabilir tabi
Seyma_ck panpancabo Ben ilk aylar hassasiyet açısından önemli olduğundan temiz içerikli diye minoris kullanmaya karar verdim.Sonrası için belki daha uygun bir ürüne geçerim baby me olabilir.Granüller yüksek derece olmadıkça erimiyor diyorlar bu yüzden emin olamadım.Bence sizde temiz içerikten yola çıkın derim.instada muhendisinoglu diye bir sayfa var ordan inceleyebilirsiniz.Sıvı deterjanları önermiyor pek o sayfa içeriği genelde temiz değilmiş
Ryry panpancabo omo bebek sovı deterjanı kullanıyorum son derece memnunum. Ama deterjan bölmesine sıvı deterjan için kapak almayı ihmal etmeyin kullanacaksanız tabi 🤗
panpancabo Cansugamze_ MeyraRana bluees1207 Villanelle Reffikaa ressamistanne BestMom5 Seyma_ck Hepinize yanıtlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.🥰🌹 Muhendisinoglu sayfasını çok detaylı şekilde inceledim ve siveno sıvı deterjanda karar kıldım. Yumuşatıcı da kullanmayı düşünmüyorum. Tekrardan teşekkür ederim. 😊
bluees1207 MeyraRana bende hakmarın ürünlerini beğeniyorum gerçekten memnunsanız benimde aklımda bulunsun bu mutlaka
MeyraRana bluees1207 bende ilk defa kullandım öyle deterjan roxy lavanta bahçesiydi evi resmen sarmıştı kokusu yumuşatıcı kullansam o kadar güzel kokmazdı belkide.Yumuşatıcı olarak da uni bebek yumuşatıcısı güzel diyorlar eşimin patronu kendi kıyafetlerinde bile onu kullanıyor.
Villanelle Ben marketteki tüm markaları tek tek kokladım ve uni baby aldım. Deterjan hiçbiri kokmuyor ama yumuşatıcısı en az kokan oydu. Deterjan yenidogan sarı kapaklısını aldım, Yumuşatıcı pembe kapaklı
bluees1207 MeyraRana roxy bebek deterjanı mı ? Yani kokuşu deterjanlar bebeklerde alerji ve nedes darlığı yapabileceğinden pek önerilmiyor aslında
Reffikaa Ben Duru granül aldım lavanta olanı çok güzel kokuyor . Yumuşatıcıyı da sadece havlularda kullanmak için aldım Dalinin Düş Bahçesi muhteşem kokuyor her ikisi de .
BestMom5 Siveno doğal sabundan çamaşır deterjanı benim çevrem hep bunu kullandı ve çok memnunlar diğerlerinin alerji yaptığını söylediler
Bendiyebiri panpancabo ben duru sabun tozu aldım. Roxy de öneriyorlar hakmarda var demişler öyleyse onu da alabilirsin bence ben görsem onu alırdım. Yumuşatıcı kullanma bence sabun tozları da güzel kokuyor bebek kıyafetleri sonuçta yumuşatıcıya hiç gerek yok canım hassas ciltleri birde kıyamam 🥰
panpancabo Bendiyebiri evet ikisinin de önerisini çokça duydum ama makinem çok iyi bir makine değil ve granül sabunların çok iyi durulanması gerekiyormuş, o yüzden sıvıda karar kıldım. Yine de tavsiyeniz için çok teşekkür ederim 🥰
Dilara9406 Cansugamze_ cok saol canim zaten yanina ek bi tane daha alicam cok agir lekelerde onu kullanirim agir olmayan lekelerde dalin kullanirim artık