Amazon vesilece sallamış ilk kızımda da bu hamileliğimde de silik çıktı test ikinci tekrarda kırmızı çıkmıştı
Fadmet vesilece tam bir hurafe. Testteki çizginin koyuluğu beta hcg hormonu seviyesine bağlı ne alakası var cinsiyetle
bluees1207 vesilece reglimden 2 gün önce yaptım gayette koyuydu ama cinsiyetimiz erkek 😂 bu tür hurafelerin %50 tutma ihtimali var tutarsa doğru tutmazsa hurafe işte oluyor 😂
Acemi_annee1 vesilece tam adet olmam gereken günde sabirsizlanip yapmıştım silik çizgi çıkmıştı oğlumuz olacak nasipse ama bence erken yaptığım için çizgi o sekildeydi
alcang vesilece kızımı silik çizgiyle oğlumu kopkoyu bi çizgiyle öğrendim. Hikaye tabiki de yani🤦🏻♀️😂
Gerdinli vesilece Alakası yok kızıma hamileyken test yaptm silik çıktı bunda net daha cinsiyet belli değil
eymeninannesi123 vesilece valla bu hurafeyi yeni duyuyorum ama şimdi kız bebeğine hamileyim çok belirgin ve. Koyu du bende içimden maşallah çok koyu dedimi hatrlyrum hatta dedim ki adet günümde test yaptım geçmedi de günüm niye bu kadar koyu ki dedim oğlumda da çok silikti
KBTd vesilece bilemedim, adet günü yapmıştım ve çok net 2 çizgi çıktı bebeğim erkek, aynı şekilde arkadaşımında öyle adetinden 5 gün sonra yaptı çizgileri çok belirgindi onunda oğlu oluyor