Elfs Kızlar doğumdan sonra çok kanama oluyormuş depend alanlar iç çamaşırı da yazmış hastane listesine. Dependle çıkmadınız mı hastaneden?
Yigitinannesi_ Elfs ben depent aldm çok iyi oldu iç çamaşırı gibi ztn rahat götürdüm çamaşır ama kullanmadim
iremss Elfs ben dependi evde kullandm hastanede hasta bezi verdiler onu kullandım dolaysııyla çamaşr gerekti
Selin12- Nemregn ben sezeryan ile doğum yaptım ben cesaret edip alamadım onun yerine mesane pedi aldım o daha kullanışlı
Nemregn Selin12- mesane pedi aldımm da onu almadım daha giymesi falan zor oluyor hış hış ediyor diyorlar
Yigitinannesi_ Elfs evet cnm oluyo tabi 1 2 tane koy genede zararı olmaz kilodun nolckki ilk sezaryenden sonra hastane bez bağladı bana ama cikarttm ben onu biraz durduktan sonra bende sezaryen oldum ama depent aksine çok iyi geldi hiç dikislerimi acıtmadı 1 paket aldm 9 lu 1 hafta içinde bitti sonra zaten pede geçtim tuvalet için falan depent çok iyi indr yap oluyo obur bezle zor cırt cırt uğraşması falan
Elfs gbyalcin ya evet benim de kafam karıştı herkes depend yazmış sonra külot yazmış anlam verememiştim
iremss Elfs hastanede hasta bezi + çamaşır kullandım depend külot gibi olanı aldıysanz çamaşıra gerek yok zaten bana herkes depend depend dedi hastaneye götrdm ama orda izin vermediler hsta bezi kullanılmasını önerdiler bnde sezaryn olduğm için öyle kullandm
_momy_ Elfs ilk gebeliğimde almadım ben gece büyük boy oed almıştım orkid sık sık değiştiriyordum alttan dikişim vardı mikrop olmasın bakteri üremesin filan diye çok sık değiştirip pansuman yaptım devamlı ama sezeryanda daha farklı olabilir elbette yoksa depent çok pahalıya gelir bir iki saate kesin değiştirdim gece bile
gbyalcin Elfs ya ben kanamam az olur pede geçerim diye almıştım ama eve gelince pede geçtim evde unuttuğum için 😂 yani alabilirsiniz çamaşırı ama dependin üzerine giymenize gerek yok 😊
Elfs iremss depend külot gibi biliyorum da herkes depend koymuş hastane çantası listesine bakıyorum depend var külot koymuş 2-3 tane acaba dedim hastaneden çıkarken külot lazım mı oluyor kanama hemen azalıyor da külot mu giyiyorlar
Deletedmom727271 Sezaryen doğumsa depend kullanışlı olmaz canım hastane de hasta bezi daha iyi olur. Depend evde olur ama 😊
Elfs Deletedmom727271 sezaryen düşünmüyorum hasta bezi de rahat olmuyor diyorlar depend çok rahat diyorlar
ggkca Benim doğum normal başladı, son dakika sezeryana döndü hem depend hem ped ve iç çamaşırı götürdüm iyikide götürmüşüm çünkü doktor sezeryan olduğum için depend takmama izin vermedi
dakpinar- Elfs depend ile çıktım ben hastaneden ama onun üstüne iç çamaşırı da giyebilirsiniz dependi daha sağlam tutmak için 🥰