Merii2704 Merveilgaz bende 15 haftalığım bulantılarım bitti bir haftadır iyi yemeye başladım ve tatlı abur cubur yemek istiyorum dizginlememiz lazım kendimizi ama nasıl
Merveilgaz Merii2704 benim bulantilarim 17ci haftada bitti. O zamana kadar 3 kilo vermistim. Su an 23 cu haftam her sey iyi sukur
Mammedova__ 24.2 Haftalık hamileym. 49.900 Kıloyum 45 kıloyla basladm . Ve geçdiyimiz hafta bebeğim 561 qramdi
Nilist Cu haftadayım 61 kiloyum. 11 kilo almışım 🙈Kızımda bu kiloyla doğuma gitmiştim. Doktorum bu aydan sonra alacaksın dikkat et dedi. 28. Haftada 1250 gr dı. Şimdi ne kadar bilmiyorum.
sunaolmez MerveeD ay veririrz dimi bu kiloları evlendim sıçtım kendi ağzıma 60 kiloyu hayatım boyunca hiç görmedim evlendim kiko aldım 60 gördüm hamile kaldım su geldiğim hale bak 😂😂 ama benim bal bebişim için değer
MerveeD sunaolmez bende hayatımda görmedipim kiloları görüyorum tek temennim sürümün gelip bebegımi bol bol emzırmem ve kılo vermem🙏🙏🌺
Ipekcntrk Merveilgaz 16 hafta ama 4 kilo aldım hergun bi saat yürüyorum 😔 tatlı yemıyorum akşam 5 ten sonra elmadır havuctur başka bişe yemıyorum ama nasıl oldu da aldım böyle anlam vermıs değilim 55 ile hamıle kaldım cok korkuyorum ya benm gibi olan var mi😔