Ruzgarperisi Merveilgaz ben 54 le başladım. 65 le bitirdim sanırım .ama ilk aylarda kilo almadım.7 aydan sonra almisdim
DnzDrn 31+5 54.800 le başladım hamileliğe şuan 58.800 üm. Bebişimde geçtiğimiz çarşamba günü 1805 kg du 🥰
DnzDrn Merveilgaz Halbuki çok yiyorum ama bağırsaklar iyi çalışıyo bende oyüzden😁 yoksa almıyım diye hiç uğraşmadım . Sadece bebişin kilosunu alıyorum sanırım. Bakalım daha çok hafta var nolcam 😂
Villanelle 33+3. Bebişlerimden biri salı günü 2000 gr diğeri 1500 gr idi. Ben de 83 ile hamile kaldım şu an 88 kiloyum
sunaolmez MerveeD ay veririrz dimi bu kiloları evlendim sıçtım kendi ağzıma 60 kiloyu hayatım boyunca hiç görmedim evlendim kiko aldım 60 gördüm hamile kaldım su geldiğim hale bak 😂😂 ama benim bal bebişim için değer
Merveilgaz dilaaaraozturk mashallah canim sende benim gibi kilo almaya meraklisin😀 sonra veririz ya sorun degil alalim
Merveilgaz DnzDrn ben cikolata felan cok yiyorum bu yuzden cok alicam galiba☹️ Ama az almak iyidir her turlu
Merii2704 Merveilgaz bende 15 haftalığım bulantılarım bitti bir haftadır iyi yemeye başladım ve tatlı abur cubur yemek istiyorum dizginlememiz lazım kendimizi ama nasıl