Saimegungor 9+2yim karnım sıfır. Yani evet ben de biliyorum normal, ilk gebeliğim bir de , hemen çımayabilir , ama çıkana kadar gebe olduğuma inanamıycam sanırım
bayanukuslu Saimegungor bende aynıyım bi sabahları uyandığımda hamile olduğumun farkına varıyorum. Bulantımdan dolayı.
Mrvll Saimegungor 30. Haftaya kadar yoktu, dümdüz 😊 36+5 den bildiriyorum birden çıktı tabiki ama yine fazla değil haftama göre küçük
Havvauslu Saimegungor benimde öyleydi yemek göbeği vardı onla avutuyordum kendimi 😂😂 13 deyim yavaştan orda olduğunu hissediyorum gibi
miniktirtilim Saimegungor ilk kizimda 7. Aya dogru cikti benim karnim Doguma giderken bile top daha büyüktü karnimdan 😅 hic kimseyi inandiramazdim birakin kendimi inandirmayi. Surekli boyle dar elbiseler giyerdim ki pirtlasin oradan gobusüm diye ama iste nafile😅😅
Dmllale Daha çok erken benimde ilk gebelik 12 den sonra çıkmaya başladı ama ben çok kilo almıştım bununfa etkisi olabilir. 20 lerde çıkıyormuş genelde
bayanukuslu Saimegungor aşa yukarı 8 aydır aynı evde yaşıyorum hiç lavabo kokmaz evimde. 2 haftadır bana lavabolardan gözüktü 😂😂 öteki türlü kokular dokunmuyo bana(şuanlık ilerisinde nolurum bilemem) 😂😂
Ozlm0916 Saimegungor kuzum normal o 3 aydan sonra yavas yavas cikmaya basliyor karnın daha cok kucuk şimdi senin minik o buyudukce karnında büyuyecek ben suan ben 5 aylik hamileyim 4 aydan sonra birden büyüdü karnım sıkıntı etme kendine büyür daha herkesin karnı ayni olmuyor benim bebek erkek oldugu halde 4 aydan sonra bir anda büyüdü 🥰
MerveeD Saimegungor 30 haftalıgım bol birsey gysem hamıle oldugum anlasılmaz. 9 haftalık daha minicık 24 25 den sonra bellı olmaya baslar
MerveeD Saimegungor inan o kadar cabuk gecıcek ki zaman biz eşim ile şaşırıyoruz ne cabuk 30 hafta oldum dıye
Ozlm0916 Saimegungor bende 12 haftalıkken kucuk bi yumru olduydu karnımda 😆🥰 4 aydan sonra göreceksin bak ne kadar büyuyor
2anneoluyorum Saimegungor henuz çok erken 😂 bak inan zaman ilerleyince küçük Ken daha iyiydi diceksin ❤️