cgnduru canım eğer özel hastaneyse protokol yada dosya numarasından hastane sitesine girip tahlil sonuçlarına bakabilirsin ben o şekilde grafiğe bakmıştım

cgnduru evet ya başkası bakamıyor herkesin kendi sistemi maalesef🥺 yaptırdığın hastaneyle doktora ulaş grafiği mail olarak iste bence hiç bişey bilmiyolarsa biri çeksin whatsapptan atsın

Oznurack1 iletişim bilgilerini maalesef yok cantamide unutmusum üzerinde barkod olacakti bakayım cantami bana göndersinler öyle bulmaya çalışayım ❤

@Oznurack1 24 yaşındayım yani mantıken yaşı ilerde olan birine göre az riskimin oldugunu düsünüyorum a dediginiz hibi grafik olmadan yorumlamak zor

Elifterzii hayır canım demek istediğim şöyle yaş atıyorum 24 yaşında ki bi gebenin 5 ila 9 arasında olması lazım papp değeri bide sadece iki kana bakmıyorlar ense kalınlığı kaç dedi doktor

Elifterzii canım grafikde önemli ikisi beraber değerlendiriliyor hastaneyi arayın belki doktorunuzla telefonda görusme sansınız varsa gitmeden de değerlendirebilir kendisi