Mehtap Mine çok sağol canım ya amin,korku yok da heyecan var,olsa da bitse bi kucağıma alsam artık yahuu 😅 bide benim zilli bugüne kadar net olarak hiçbir kontrolde suratını göstermedi çıldırıcam merakdan 😊
Mine Mehtap 😁benim yeğenimde öyle ablama diyordum bu Tripli nazlı olur diye çok da nazlı çıktı daha trip göstergesi YÖK neyseki😁😁🙈
1PrensAnnesi Mehtap aaa ben 4aydan beri her kontrolde görürüm yüzünü sizin adınza nasıl üzldm 😍 bzmki öyle olsa çatlardm
1PrensAnnesi Mehtap umarım hayırla sağlıkla gelsin minik 😍 son günlern keyfini çıkartsn karında annesi gelir inş
Pitircikveannesi Naznaz Zeynepemre Mine 1PrensAnnesi Selam kızlar diğer hesabı kullanmıyorum artık bunu kullanıyorum.. Minnoşlarım bugün nasıllar 🤗
Mehtap Mine sorma canım ya renkli ultrasonda bile yan dönmüş vaziyette ne yaptıysak dönmemişti şaka gibi yandık valla 😅
Mehtap 1PrensAnnesi evet canım çoğu arkadaşım 4-5inci aylardan et gördüler bana bi nasip olmadı aylardır annecim göster kendini vesaire diye konuşur oldum ama maalesef nasip olmadı 😅 bi doğsun da göstericem ben anneye naz yapmayı 😊
Ulku27 1PrensAnnesi ne zamandır kullanıyordum bu uygulamayı ama nedense cevap yazamıyodum sorun vardı güncelledikten sonra ise düzeldi çok şükür 🙏🏻 😊
1PrensAnnesi Mehtap nazını sevsinler ☺ Bzmki erkek oldğndan erkenci oldu demek kızı kmde duysam yüzünü saklıo dio fıtrattan dolayı anne karnında bile hayalılar galiba 😍
Zeynepemre Mine doyurduk doyurduk güzelcee ama küçük hanım yemek yeyince sanki turbo gücünde oluyor😂😂 bu kız 1 ay daha nasıl bekleyecek acaba 😂😂
Mehtap 1PrensAnnesi sorma canım ya erkekler kimde duysam sıkıntı yok kızlar da böyle sanırım, ya rastlantı Yada cidden nazlılar yani 😅