Naznaz pamuksekerinannesi amannn boşverin kalp kırmaya değmez 🤗 bacak arası boş ama bazen testisler aşağı inmeyebiliyormuş daha dün biri yazmıştı ayrıntılıya girince 19.haftasında erkek olduğu belli olmuş ondan önce kız diye takılmış hep🤦🏼♀️ Bana 13.haftada kız dedi doktorum iyi cesaret varmış kadında 😅 bana ayrıntılıda bir sürpriz çıkarsa ne yaparım bilemiyorum pembiş cok sey aldım😒
pamuksekerinannesi Naznaz Ay bende bi tane pembiş zıbın aldım hep unisex alıyordum erkekse de giydirecem kim görecek dedim😂 Senin 20.haftan o zaman dimi canım? Ya bana sonradan pipi testis filan derse sahiden şok olurum kızım diye sevmeye başladık hele seni hiç düşünemiyorum🙈 Değişim kartı alsaydın bari canım😔😂
Naznaz pamuksekerinannesi buarada hayırlısı olsun kuzum kız erkek hiç farketmiyor edepli adaplı bize saygılı sevgili olsunlar da.17 kasımda benimde ayrıntılı var o zaman kesinleşecek cinsiyet şuanda da kesin gibide insan emin olmak istiyor babamız da gelecek o tarihe kadar ayh heyecanlandım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤗
Naznaz pamuksekerinannesi hahaha evde gizli gizli erkeğe pembe ayakkabı falan 😂 tövbe yarabbim biz analardan herşey beklenir😂 benim 21.hafta oluyor kuzum doktor 19 da gel dedi ama eşimde bebişi görmek istyor
Ulku27 Merhaba kızlar 😘Benimde 3 yaşında bir yegenim var karnımdan bebeğimi almış gibi yapıp altını temizleyip ayagında sallıyo sordugum zaman ise az kaldı Ülkü diyip geçiştiriyo tabi teyze demiyo ismimle hitap ediyo😂😂
1PrensAnnesi Ulku27 😍 maşallah ya. banada lazım bi yardımcı ama gurbette olunca bulunmuo artık napayım ❤Bu arada anteptemisn?
Mehtap Günaydın kızlar,bende son günlerimdeyim 3günüm kaldı normal şartlarda ama gelmeye niyeti yok kızımın,haliyle uykusuz geceler,zombi gibiyim şuan uyuyamıyorum maalesef.😀 yaptıgım tek şey bu aralar wc ve mutfak arasında gidip gelmek 🤣
Mine Mehtap Allah yardımcınız olsun inşallah sağsalim kucağınıza alırsınız korku heyecan var mı🙈düşününce ben bile panik yaptım😂
Mehtap 1PrensAnnesi aynen canım normal bekliyoruz ama gelmiyor gelmiyor gelmiyor 😀 inşallah canım zaman çabuk geçiyor biraz daha gayret sabır🤗
Mehtap Mine çok sağol canım ya amin,korku yok da heyecan var,olsa da bitse bi kucağıma alsam artık yahuu 😅 bide benim zilli bugüne kadar net olarak hiçbir kontrolde suratını göstermedi çıldırıcam merakdan 😊
1PrensAnnesi Mehtap umarım hayırla sağlıkla gelsin minik 😍 son günlern keyfini çıkartsn karında annesi gelir inş
Ulku27 1PrensAnnesi ne zamandır kullanıyordum bu uygulamayı ama nedense cevap yazamıyodum sorun vardı güncelledikten sonra ise düzeldi çok şükür 🙏🏻 😊