Pitircikveannesi Zeynepemre Bende Mısır krizine girmiştim gece 2.30 da eşime aldırdım ertesi gün de pazardan koçan aldırmıştım 😂
Pitircikveannesi Mine Benim de 15+4 geçen hafta bacak arası boş dedi kız Lehine dedi ama net konuşmadı organı görmeden net bişey diyemem dedi😔 Kasımın ikinci haftasına kadar beklicem😒
Mine Pitircikveannesi hayırlısı ama genelde tahminleri çıkıyor bizim ki de Koza benziyor dedi sonraki randevu da kız Emin’im dedi 😇
1PrensAnnesi Pitircikveannesi azıcık hastayım 🤣🤣 ama güne gdiorm hahaha bildğn goybetn dibine vurucaZ
Pitircikveannesi 1PrensAnnesi Ay çok tatlısın yaaaa bende güne katıldım ama bizim grup annemin arkadaşları olduğu için ben parayı yolluyorum gitmiyorum..Ama gençlerle de yapmak lazım aslında dur ben bunu bizim kızlarla gündeme getireyim🤔😍
1PrensAnnesi Pitircikveannesi bnmkide kaynanamgille bi grup ne yapaym benm burda çevrem yok ama hepsi çok kafa tipler ❤❤❤
Pitircikveannesi Mine Ay İnşallah canım ya Allah sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin herşeyden önce ama benimde gönlümdeki kız😍 Sen kaçıncı haftada öğrendin?
Mine Pitircikveannesi amin inşallah canım💕 benim 17. Haftada kesin dedi doktorum geçen gittiğimde de detaylı ultrasonda yine kız diye söyledi 😇
Pitircikveannesi Mine Benimde bir sonraki randevumda 18 haftalık olmuş olcak... Artık kesinleşsinde ciciler alayım kuzuma 🤗👶🏻🤰🏻
Pitircikveannesi Mine İnşallah canım yaaaa ben zıbın filan aldım hatta hastane çıkışı da aldım unisex battaniye filan ama cinsiyetine göre de almak istiyorum 😍
Naznaz Pitircikveannesi hoşgeldin canım iyi gibiyizde bugun sesi hiç cıkmadı sen nasılsın bakayım minnak kuş nasıl🤗
Pitircikveannesi Naznaz Yaaaa yerim onun ballarını😍 Bizimki napsın çok şükür üç gündür annesinin midesini bulandırmıyor ama bu sefer başımız ağrıyor malesef😔
Pitircikveannesi 1PrensAnnesi Bakma annemin arkadaşlarıda çok kafa ama işte onlar evde yapmıyor dışarda restoranda buluşuyorlar yemek kokuları filan ben henüz gidemiyorum öyle yerlere😒😞