Zeynepemre RozAhmet valla öğrendiğim günden bu yana hiç yatmadım yüzüstü gece bile acaba uyku sersemi ile yatıyor muyum diye vicdan azabı çekiyorum
RozAhmet Zeynepemre Ben yatinca Helen uyaniyorum. Boyle baski yapiyomus gibi hissediyorum kiyamiyorum. Annelik duygumuz baslams bile ne Guzel duygu
Mine RozAhmet ben baştan beri şartladım kendimi 6.ayın sonunda almaya başlayacağım diye inadımı yürütüyorum neyse ki eşimde aynı fikirde 😁
RozAhmet Mine evet ya Ben daha önce bir düşük yaşamıştım ondan dolayı bişey almak istemedim. Erkenden büyüsün dediğin gibi 6aylık olana kadar bende almycam😊
Zeynepemre RozAhmet aynen kucağımıza almadan o merhamet duygusunu rabbim kalplerimize yerleştiriyor çok şükür 🙈
Mine RozAhmet sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi 😕 bende hep korktum onun için beklerim dedim 😇
Pitircikveannesi Naznaz Zeynepemre Mine 1PrensAnnesi Selam kızlar diğer hesabı kullanmıyorum artık bunu kullanıyorum.. Minnoşlarım bugün nasıllar 🤗
Naznaz Gonulbzkrt 😅 yok yok tartışma yok gözün korkmasın canım minnoş bir forum burası aslında ama hamilelik gazı diyelim biraz gerilmişler ama geçer 🙂
1PrensAnnesi Pitircikveannesi azıcık hastayım 🤣🤣 ama güne gdiorm hahaha bildğn goybetn dibine vurucaZ
Naznaz Pitircikveannesi hoşgeldin canım iyi gibiyizde bugun sesi hiç cıkmadı sen nasılsın bakayım minnak kuş nasıl🤗