aytangurvanova Cocolingo pegasus turk hava yollari paylasmadi ama aerflot rus hava yollari paylasim etdi.sonra pegasusunda sayfasinda gordum durduruldugunu
Cocolingo aytangurvanova thy da ve bağzı hava yollarında uçuş var ama fiyatlar 🥺 aman Allahım uçmuş thy 1800 euro, en uygun havayolu moskovadan istanbula 13 bine götürüyor 😱
femme_sans_defense aytangurvanova Mən 6 aydı köçmüşım bura yoldaşımla. Çoxda tanımıram buraları. Mərkəzə uzaq yaxın olmağın bilmirem🌸
aytangurvanova Cocolingo oyle gosteriyor ama resmen durdurulmus ucuslar thyde bakdim bi yerde 30nisan diyor birindede mart sonuna kadar durduruldu diyor.
aytangurvanova Cocolingo oyle ya ruslar turkiye uzerinden kaciyordu o yuzden firladi biletlerin fiyati sonrada bu karar cikdi😕😕
aytangurvanova femme_sans_defense turkce yazilarinizi gorurdum paylasimlarda ele bildim sizinde yoldasiniz turkdu turkiyede qalansiz😊
TubaDMR4 Lisakassandra doğru Rusyanın tuzu kuru ukraynadakiler gibi olsalardı giderlerdi adamlrda iş aile okulmu kaldı acaba🤨
Lisakassandra aytangurvanova uçuşlar açıldı benim kuzenim dün Azerbaycana gitti ama Türkiyeyi net bilmiyorum
Lisakassandra TubaDMR4 Rusyanın tuzunun kuru olduğunu nerden biliyorsun canım?☺️ Ayrıca Ukraynalıların hepsi gitmedi. Sığınaklarda yaşıyorlar onlar.Bazı çocuklu aileler ülkeyi terk ediyor sadece.İstersen haberlere daha dikkatli bak.