TubaDMR4 aytangurvanova savaş çıkmadan önce bütün ülkeler vatandaşlarını geri çağırırken neden gelmediniz acaba merak ediyorum
femme_sans_defense aytangurvanova mende rusyada oluram. Deyirler youtub instagram zad bağlanır düzdü?
aytangurvanova Askiletotomsu rusya icerisinde havalimani calismiyordu kapanmisdi ustune bide turkiyeyledr kapatdi donemedik😑
aytangurvanova TubaDMR4 biz merkeze uzakdayiz esimde burda calisiyor ha diyince birakilip gelinmiyor sozlesmesi var ustune bise 7aylik hamileyim Haliyle 12saatlik yolu tek basina gelemezdim 😑😑😑😑insAllah kisa surede duzelir durumlar
aytangurvanova TubaDMR4 bizim oldugumuz yerdemde moskovaya havalimani savasin ilk gunu kapatildi cikamadi kimse bilerekden yapdilar her halde kimse cikamasin
elfmoom TubaDMR4 evet hem ukrayna hem rusyaya çağrı yapıldı. ukraynadan bir sürü tanıdığım döndü savaştan 1-2 hafta önce
aytangurvanova femme_sans_defense facebook tvitter coxdan baglandi uje bir hefte olar instagramda martin 14u baglanacaq.qaldi whatsap
aytangurvanova Cocolingo pegasus turk hava yollari paylasmadi ama aerflot rus hava yollari paylasim etdi.sonra pegasusunda sayfasinda gordum durduruldugunu