Tugceelanaz Zeynokus Birşey olmaz içimizde can taşıyoruz herşeye değer 😘 sonra dan beyazlaşıyor onlar diye biliyorum
Gunslsln kahvesever__ ben bebeğimin sürekli hareket ettiğinden bahsettim 27 haftalıkken doktoruma o da şu an yeri geniş dolu dolu kıpırdar ama 31 32 den sonra daha az daha sert hareketleri olur çünkü yeri daralır demişti. Gezinemiyor çok o yüzden az hareketli ☺️
Ponyo 31 haftam dolmak üzere benim de bacaklarım kökünden ikiye ayrılmış gibi ağrıyor özellikle gecelri uyuyamıyorum dizime kadar inen bir ağrı. Ve vajinada, kalça ve bel tabi ki.. ilerledikçe artarsa nasıl dayanıcam bilmiyorum bu ağrılara 😞
ipekveatlas 32+4 bugün kontrolümğz vardıı bebisim doğum pozisyonunu almıs cok sasırdım hic anlamıyodum neresi neremde diye😜 alttan baskı yapıyodu arada cisimi kacıracak gibi oluyorumm karnım baya sertlesiyo geciyo ama. nefes almak zor yataktan kalkmak zor dönmek cokkk zorrrrr
Maya26 Zeynokus 33+0 böyle bi mide yanması yok sanırsın kibrit kutusu yuttum içimde alev aldı öyle böyle değil gece gündüz yanıyor şurup murup kâr etmiyor valla nolucak böyle bilmiyorum 😢