Zeynokus Kızlar nasılsınız durumlar neler :) bebis hareketli ama bi tik azaldi gibi bugun ama gece yatarken resmen Show yapıyor kipir kipir ve vajinam agriyor resmen bazen yürümekte bile zorlanıyorum sizde de oluyor mu :)
kahvesever__ Zeynokus evet benim bebeğimin hareketleri de azaldı sebebini bilmiyorum 🤷🏻♀️ ama canım çok sıkılıyor bu duruma
Maya26 Zeynokus 33+0 böyle bi mide yanması yok sanırsın kibrit kutusu yuttum içimde alev aldı öyle böyle değil gece gündüz yanıyor şurup murup kâr etmiyor valla nolucak böyle bilmiyorum 😢
Zeynokus kahvesever__ İnan acile gitmemek icin kendimi zor tuttum dönüyor gibi oluyo kipirdanio hadi diom bekleyim ediyor az duruo gece kipirdanio kafayi yedim 🙃
Gunslsln kahvesever__ ben bebeğimin sürekli hareket ettiğinden bahsettim 27 haftalıkken doktoruma o da şu an yeri geniş dolu dolu kıpırdar ama 31 32 den sonra daha az daha sert hareketleri olur çünkü yeri daralır demişti. Gezinemiyor çok o yüzden az hareketli ☺️
ElifT816 Evet özellikle sağ tarafa yatınca daha çok hareket ediyor :)) gündüz hareketleri biraz azaldı ama yatınca yine kıpır kıpır ediyor. Artık başaşağı pozisyonda olduğu için kemiklerimde yada vajinada ağrı hissediyorum.
Zeynokus ElifT816 demek ondan agriyor asagiya indi bendr serklajliyim korkuyorum persembe kontorlum azcikta var bakalım nolcaz. Ne kdr idare edicez
Tugceelanaz 31 hafta dan selam 🥰 Vajina ağrısı bendede var , gece uykularım kaçıyor , şıştım iğçe 🙃 ama çok şükür az kaldı
Zeynokus Tugceelanaz evet ya bacaklarımın arası agriyor resmen magnezyum kullanıyorum ama bu arada.çaylaklarınız oldumu
kahvesever__ Zeynokus dün ben bebeğimi görmeye gittim ama göremedim canım biraz ona sıkıldı acaba ondan mı kıpırdamıyor diyorum kendi kendime
Zeynokus kahvesever__ kahvesever__ bende göremedim en son gittigimde yüzümü göstermedi aman iyi olsunlarda görmeyelim :)
Tugceelanaz Zeynokus Kullanıyorum ama banamısın demiyor . Baçaklarımın iç kısmıda ağrıyor bu gidişle 40 haftayı zor görürüm diyorum 😅 çatlak beyaz renkte var onlarda gözle görülçek gibi değil , kırmızı hiç yok Benim tenım esnek sanırım 😅 yinede aldım baya
kahvesever__ Zeynokus yüzü yle alakalı değil canım karnıma 2 gün önceden krem sürdüm doktor bana bebegi göremiyorum krem sürdüm için dedi ağlayarak eve geldim resmen ne mutlulukla gitmiştim
Zeynokus Tugceelanaz ayy sen beni gör başparmağım gibi çatladı ve kıpkırmızı açıyor bazen oralar 😢😢 harita olduk
Tugceelanaz Zeynokus Birşey olmaz içimizde can taşıyoruz herşeye değer 😘 sonra dan beyazlaşıyor onlar diye biliyorum