Aslihan4532 Kızlar göbeginiz çıkmaya başladı mı dışardan bakınca farkediliyor mu? Benim hamile olduğum anlaşılıyor artık 🤗
Patito__ Aslihan4532 14+3 um bnmde gonegim cikmis durumda 🤗 1 aya baya baya hamile gorunumu veririm 😂😂
Puhukuzusu Aslihan4532 Ben bugün itibariyle 17+0 oldum. Göbeğim çıktı fakat kendime baktığımda göbek yapmış birini görüyorum hamile gibi değil de 😅😇😆
busraalibebisi Aslihan4532 benimde hiçbsey yememe rağmen göbeğim çıkmış durumda dün ilk defa uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım geldi kapıdan girer girmez hamile misin dedi inanamadım nasıl anladığını çünkü yemek yemişimde şişmiş gibi minnacık☺️
Aslihan4532 Puhukuzusu ☺ Ya benimde daha önce az biraz göbeğim vardı ama hamile göbeği mı yoksa normal göbek mı diye pek ayırt edemiyordum ama karnım eskisine oranla sert ve insanlar hamile gözüyle bakıyorlar artık ☺
Yenianneyimmm Puhukuzusu aynen bende 17+2 tim benim göbekli arkadaşlarım olurdu şimdi öyle gibi tabi dışardan bakınca çak hafif belli oluyor
Puhukuzusu Aslihan4532 Evet aynen, benim de göbeğim vardı biraz, o yüzden. Ben bir de üstüme oturan dar tişört giymeyi ezelden beridir sevmediğim için bol giyiniyorum o yüzden de belli olmuyor tam 🙂
Hnd77 Benimde çıktı bende 17. Haftama girdim ama aşırı belli olmuyor. Hareketlerini hisseden var mı. Ben hissediyorum ama acaba psikolojik mi☺️☺️
gamzelianne16 Zynp19 normal canm merak etme aslında hareket ediyolar ama cok kücük oldukları icin biz hissetmiyoruz😊 bnde 17.haftamda hissetmistim ilk ❤️
busraalibebisi Bende 15+4 cnm 2 gündür hafif hafif kıpırdamalar hissediyorum ama bizimki 2 hafta ilerde MANSALLAH. ondan dolayı olabilir.
Zynp19 busraalibebisi anladım canım normalde 20.haftada anca hissedilir diyorlar ama bakalım hayırlısı sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim
Ankara53 17+0 baya göbiş var bnde 4 kilo aldım🙈 ama hiç hareketli hissetmiyorum 🤔 sabırsızlıkla bekliyorum bakalım
HasretEmre Benim de 15.haftam bu sabah karnımın biraz önde ve sert olduğunu farkettim bide göbeğim ve belim acıyor büyüyor sanırım hem korkutucu geliyor hem heyecan verici duygu karmaşası yaşıyorum😟
FerideMustafazade Ben 🙋🏻♀️ Bir az Amma çay su içeyim öle bi çıkıyo ki sanki 7 8 aylık 😂 Eşim diyo ikiz qaliba 😂