Kvser
Cennetkusuannesii
sehide
Hiç birimiz cesaret edemiyoruz yani😅Göreceğimiz olumsuz sonuca acaba hamile miyim stresini tercih ediyoruz ☺️ Hayırlısı olur inşallah hepimiz için. Allah vakti geldiğinde sağlıkla kucağımıza alacağımız bebeklerin hamileliğini yaşatsın inşallah.. Ben de beklemedeyim aslında.. Bugün gün içinde mide yanmalarım oldu(bazen değişik yağ ile yapılmış yemek yediğimde bu durumu yaşarım) ara ara mide bulantısı yaşadım (iki öğün arası çok uzarsa bu durumu yaşarım) kasık batmalarım oldu ( adet öncesinde bu durumu çok yaşarım ) baş dönmelerim oldu (ani kalkmalarda bu durumu yaşarım). Göğüslerim şişmeye başladı (adet öncesi genelde olur). İki gün geciktim, hatta üçüncü gün oldu (çok düzenli adet döngüm yoktur)
Yani anlayacağınız aslında hamilelik belirtileri benim zaten yaşayabileceğim durumlar olduğundan psikolojik mi dikkatimi çekiyor, yoksa ben o kadar umutsuzum ki inkar mı ediyorum bilmiyorum. Gün içinde sürekli belirti / bahane şeklinde kendimle mücadele içindeyim. Arkadaşlarım yaşadığım kimyasalı da hesaba katarak bi hafta kadar beklemem taraftarı.. Eğer yüksek beta-hcg görürsem ve heveslenirsem ve yine kaybedersem bu sefer gerçekten çok üzülürüm diye elim gitmiyor..