Kvser 2_prens_annesi3363 benimde öyle komplesi dokununca ağırıyor ve dolgun ve sert . İlk kez oluyor böyle inşallah gebeliktir benim 15 Şubat 🥺
Kvser srycn benim adet zamanı göğüslerim tek dolgunlaşır ağrı olmaz . Catlatma iğnesi olduğumda ucu ağrımıştı birde şuan komplesi ağırıyor ucunda agrı yok ama . İnşallahhhhh gebeliktir canım 🥺
EsRA47571 Kızlar ben kan testi verdim beta 0.1 çıktı Yok yani 😢 Üzgünüm bu ay çok ümitlenmiştim Bir sürü test aldım. Hep kendimi üzdüm. Çizgi çıkmasına rağmen kanda çıkmadı 😢 Hala adet olmadım 1 gün var adete
Samta EsRA47571 idrar testini tekrarla bence. Hatalı olabilir yaptığın test. Ya da kanda daha yükselişe geçmemiş de olabilir idrarda çift çizgi çıkması ilginç
2_prens_annesi3363 EsRA47571 canm ben 2 gün önce kan verdim 0.100 çıktı yani negatif 1 gün sonra kaset test yaptm silik çizgi çıktı gittim kan verdim kanda 16.89 çıktı yani 1 gecede değerlerim bukadar yükselmiş umudunu kesme bende umudumu kestim ama inanki hala şaşkınım
Kvser srycn hayırlısı olsun kuzum canını sıkma rabbim en güzelini biliyor biz bilmiyoruz ama onun bildiği tedbirlediği şeyler vardır 🤲🏻🥺
alevvv_ Benim de bugündü bat ben dayanamayıp geçen perşembe test yapmıştım pozitif çıktı beta da 82 çıktı . Bugün tekrar kan verdim çok şükür 563 çıktı :)