Reyhan35 Esenkaplan bence olmaz ben geçen ay korku filmi izledim hatta hiç bişey olmadı sadece çok hareketli sese tepki veriyordu oğlanım 😂
edis22 Esenkaplan bende aklima gelmisti hatta esime sordum ama dun gittik ama sesleri artik duyuyorsa korkabilir bi an😁
Crcs Esenkaplan sanmam. son haftalarımda Dune filmine (bilim kurgu oldukça tiz sesler vardi) 16. Haftalarda da Teoman konserine ve başka etkinliklere de gittim ☺
Yavrumu-beklerken123 Esenkaplan Biz iki gün önce gittik gunduzleri çok hareket etmeyen bebeğim sinema da kıpır kıpırdı ,yüksek sesi algıladığı için galiba 😊
Reyhan35 Esenkaplan maalesef öyle ben karnım agrisa doktoruma yazıyorum kadın bıktı benden doğurtsamda kurtulsam diyodur kesin 😂
iki_melek_annesi Esenkaplan 36 haftalık hamileyim BERGEN nin filmini izledim geldim bugün içimde kıpır kıpırdı kızım😅
nmtock41 Esenkaplan en son bergene gittim bebeğim bergen şarkıları duyunca hareketlendi yüksek ses iyi bence ne zararı olabilir ki
nmtock41 Esenkaplan evet malesef üzücü , günümüzde hala bu olaylar devam ediyor çünkü adalet yok ve hiç olmamış ama biliyorum ki allah’ın adaleti çok kuvvetli bu yüzden içimi rahat tutuyorum 🙏🏼
Aysila-1 Bende dün bergene gittim bebişim film boyunca resmen dövdü beni aşırı hareketliydi sesten rahatsız oldu diye düşündüm hiç durmadı :)
Esenkaplan Aysila-1 benimde oyleydi kiyamam yaa karnima montumu sardım ses gitmesin diye yani mantığa başarmısiniz🤣🤣
Sinem-123 Esenkaplan bebekler siren seslerinden alarm seslerinden ani oluşan seslerden ve yüksek sesli müziklerden korkuyorlarmış maalesef ama bergenin filmini de merak ediyorum son olarak ona gidebilirim belki daha da gitmem diye düşünüyorum korkmasın evladım 😅
Yavrumu-beklerken123 Sinem-123 Hamileyken izlediğim için pişman oldum, üzüldüm etkilendim ,güzel film ama hamileyken tavsiye etmem 😊