yikikamazonlu Artık ağlıcam yangından. İnsanın aldığı nefes bile midesini yakar mı yakıyor. İlaç da fayda etmiyor. Çok mutsuzum
Gzmnrayd yikikamazonlu ayni durumdayim Allah yardimcimiz olsun.Egilince artio sanki ne yapsam gecmiyor
Askiletotomsu MerveeD bende dün yazdirdim kizzz O da benim zorumla Gaviscon iç diyo Üç aydır içiyorum boşa içiyorum dedim
yikikamazonlu MerveeD lansor normal zamanda bile kullanmasanız iyi olur. Mide kanseri yaptığı yönünde incelemeler vardı. Babam senelerce kullandı. Tek faydası olan ilaçtı babama.
Aylin52 yikikamazonlu canım mide koruyucu kesin çözüm söylemesi geçen hafta ben ne çektim geceleri uyuyamıyordum ağlamaktan kusmaktan ne şurup ne süt fayda etmiyordu artık yememe dikkat etmeme rağmen. mide koruyucu verdi şimdi tık yok ne yersen ye .
Aren12 Bende hamileliğimin başından beri aynıyım🥺 Sanki birşey takılmış gibi oluyor mu sizinde boğazınıza
Sevgi-clk Aren12 annemde çok baharatlı yendiğimde oluyor kuzum boğazımda kusmadan sonra takılı kalan bişey hissi kalıyor ama kusma yok bende boğaz ya günü ve vogazda takılı kaldığını sandığındaki o ateşli tat
Karliozlem Aren12 ay bendede oluyo öyle ara ara dün gece uyuyamadım boğazım sanki kazınıyo gibi bişey takılmış gibi
edis22 yikikamazonlu ay hic sorma ozellikle bugun benimki acayip yandi durdu. Tetanoz asisi yaptirdim bugun acaba omu cok etkiledi diye aklima geldi🤦🏻♀️ sut ictim biraz sanki iyilesti. Sizde bi sutle deneyin. Bi yerdede okumustum sut mide yanmasina iyi gelir diye
yikikamazonlu edis22 süt, karbonat, gaviscon dönüşümlü olarak kullanıyorum ama max yarım saat rahatlatıyor :(
healthy_life Banada şurup fayda etmedi geceleri çok kötü oluyodum özellikle pulcet mide koruyucu yazdı doktor sabah aç karna onu içiyorum hiç yanmıyo midem şu aralar.
Askiletotomsu yikikamazonlu onlar beni hiç rahatlatmiyor Dün doktor kabuklu şeyler yeme asla Meyvelerin kabuğunu soy Kuruyemiş kabuklu olmasın dedi
MerveeD yikikamazonlu annemde senelerdir kullanıyor bende daha once sınde kullandım. Doktorum kullanabılırsın dedı. Doktorumun izni olmadan hıc bır ilaç kullanmam butun ilacları mideye zararı var.. Ama ilaçsızda Maalesef ki olmuyor
Fasulyemmmm Uyutmuyor artık mide yanması uzanınca çok artıyo ilk zamanlar ilaclarla geciyodu günde 8-9 renni aliyodum şimdi o da fayda etmiyor