Beyzanrr Nisam27 bol bol yürüyüş yap squat hareketini yap dikkatlice hurma ye bol bol okuyarak ye ılığı biraz geçmiş sıcak suyla duş al
aysebeyza Nisam27 bu seneki kız bebişler hep tembel sanırım 😂 benim kız da 39+6 oldu hala kanala girmemiş pazartesi kontrol var alttan muayene edecekler hala bişey yoksa sezaryen isteyeceğim artık. Allah korusun bebeğin hayatı da tehlikeye girer bekledikçe
Ysmndnz Squat yürüyüş ve hurma ye bolbol. Yalnız squat yapmadıysan hiç hayatında dikkatli ol kendini sakatlama
Mutlu_anne Ysmndnz hurma yemekten soğudum son bir aydır yiyorum 🤭 41+1 oldum hareketler yapiyorum ama tık yok ikinci gebeligimde de sancılarım olmamıştı suni sancıyla doğurdum buda öyle olacak galiba😳
Ysmndnz Mutlu_anne valla maalesef bebegi getirmeye bizim gücümüz yetmiyor kendisi ne zaman gelmek istiyor ise o zaman geliyor 42 haftalık doğurmuştum ben suyu patlamıştı suni sancıyıda dayadılar ancak gelebildi 😅
Mrvnehir208 Nisam27 yürüyüş merdiven çıkmak ve plates yapmak bunun için bide egzersizler var YouTube bakin
Dilhunizade Nisam27 hurma,squat,merdiven cikma ve duzenli ilişki ilk gebeligimde cok rahat gecmsiti insAllah bu dogumumda oyle rahat gecer sizin ve diger tum anne adaylarimizinda insAllah🤲🖤