Ezgii0 Hlycngz Ona koyacağız demedik onun haberi bile yok. Ama desek eminim hoşuna gidecektir çok sevinecektir. Eşimde öyle diyo çok mutlu olur diyo. İyi de ben annen mutlu olsun diye çocuk yapmıyorum ki
Hlycngz Ezgii0 aynen öyle ya bana cok sacma geliyo kayınvalide kayınpeder adını koymakta işte eşler anlamıyo onlardan bitane var işte ne gerek biz niye demiyoruz benm anamin babamın adı koncak diye
northandmother Bence kulağa kötü gelmiyor diğer ismine de uyuyor bazı şeyler hatır işidir emin ol ismini koymasan sana kırılmaz aslında ama ismini koyarsan bence çok anlamlı ve değerli olur onun için de eşin içinde zaten iki ismi olacak büyüdüğünde istediğini kullanabilir tabiki karar senin ama bu durumda ben olsaydım inan koyardım
Ezgii0 northandmother Eşim hiç bi şeye karışmadı. Odasını istediğim gibi aldım kıyafetleri, eşyaları her şeyi. Meva ya da karışmadı güzel dedi. Ve böyle işte bende babası olarak bi şey istiyorum bunu istiyorum dediği için eşimin hatrını düşünüyorum. Ama bu isim işi amaan olsun ya nolucak demekle de olmuyor bir ömür taşıyacak sonuçta. Çok kararsızımmm
Rose93 Ezgii0 bence kimlikte kalır,normal yaşantısında kullanmayın deme ileride bu durum çok sorun oluyor,içinden gelmiyorsa koyma,kayınvaliden karşı sende sevecen misafirperver iyi ol çocuğunun ismini koymak zorunda değilsin bence.
Mylove Ezgii0 Keşke benimde böyle düşünceli bi kaynanam olsaydı kaynanamı sevdiğim takdirde adı RAMAZAN OLSA bile koyardım ad bir boncuk takılmayın kırmayın sevilirken sevildiğinizi bilin bence hürü değişik bi isim zamanla hoş gelir kulağına da🥰❤️
Ozgebhb Ezgii0 benim annemin ismi Hörü canım ve gerçekten çok zorlanıyor isim konusunda, sürekli kodlamak zorunda kalıyor karşı tarafa :) zor bir isim siz bilirsiniz ama tercih etmeyin bence bazı yerlerde birinci ismi ile seslenebilirler okullarda falan zor olur
Hilal0320 Ezgii0 kayinvalideniz istiyor mu ismini seviyor mu bazı insanlar sevmiyor konulmasını da istemiyor
Ezgii0 Hilal0320 öyle bir yol mu izlesem acaba ? Önce ona mı söylesek belki yok der bi ümit 😀 ama demez yaa. Koycaz desek çok sevinir haberi yok
northandmother Bende yeni nesil insanıyım geri kafalı filan olarak düşünmeyin 🤣 ama ben maneviyata aşırı önem veren biriyim eşim böyle bir istekte bulunmadı benden isteseydi yapar mıydım kesinlikle evet ve senin kaynanan gibi de değil bizimkisi ha 🤣 evet çocuğu kimse için doğur muyoruz elbette isimlerini koymak zorunda değiliz ama böyle birşey yapsan herşeyi geç eşinin kalbindeki hissi mutluluğu tahmin bile edemezsin ben öyle düşünüyorum yani sağlıkla kucağına alirsin inşallah
Mylove Sultankaradag ahirette kulağa okunan isim esas Diye biliyorum hürü okadarda kötü değil ya iki kişi biliyorum ikisini de kocası el üstünde tutuyor şanslı isim bence ❤️
AyselY Bence koyacaksanız da Meva Huri olarak koyun. Nüfus memuru yanlış yazdığı için Hürü olarak kalmıştır. Eskiden çok olurmuş yanlış yazılmalar. Köylerde de yanlış söylene söylene bu hale gelmiştir. Meva Hürü kulağa hoş gelmiyor açikçası. Bir öğretmen olarak yoklama alirken iki ismi söylüyorum genelde. Hatta hep iki isimle seslenmeye çalışıyorum. Iki ismi olan ögrenciler birini sevmiyorlar. Fakat Hürü ismi de dediğim gibi tuhaf geliyor kulağa. Dalga da geçenler olacaktir mutlaka çocuklar arasinda. Ne gerek var. Normal bir isim olsa neyse de bu isim konulmaz bence.
isilhanim Ezgii0 babam da bana babaannemin adını vermiş reşit olunca değiştirdim okul döneminde böyle isimler maalesef sıkıntılı oluyor ben yerinizde olsam kimsenin kalbini kırmadan kavga etmeden bu işten vazgeçirmeye çalışırdım bunun zorluğunu biliyorum yapmayın
AysegulAloluAcikgoz Eger koyacaksanizda meva ismini önde yazdirin çünkü ilk isim her zaman oncelikli kullanilan oluyor nereye giderse gitsin.
nese-kasap Bana kalırsan meva ismi de hoş değil yeni isimleri hiç sevemiyorum nedense kayın validene danışın isim konusunda fikrini alın de yani sizin ismi düşündük ama biraz şimdiki isimlere göre değişik deyin sizce ne olmalı falan diye yine gönlü olacaktır