Oezmavn12 Zeyno36 Merhaba ben akademi hastanesi takipliyim doktorum hastalarını yarı yolda bırakıp yurtdışına gitti ne yazık ki. Bilge hanımın dışardan gelerek doğum ücreti hakkında bilginiz var mı. Bildiğim kadarıyla hastaneye gelebiliyormuş
Minikbiranne29 eceturan yok canım demekki sezaryan ile doğum yapanların odalari faklı oluyor burayla alakası yok benim kaldığım odanın
Minikminik41 gizem_c Özel cihan hastanesinde emel hanıma gidiyorum medardaydı oraya geçti tabi memnunum bende😊
Gizemozcaannnn Susamtanesi16 aktif kocaeli hastanesinde öner aynıoğluna gittim 525 tlydi detaylı ultrason, doktoru da beğendim kadın doğuma da ona geçebilirim her an😅
Gizemozcaannnn Merve-tezcan1 yok aktif kocaeli hastanesine gittim cihan da ayrıntılı ultrason yok sanırım
Zeyno36 Oezmavn12 evet onunduydum ben de . Şöyle bilge hanımın sgk ile antlaşması yok o yüzden muane ücreti bira yüksek 700 civarı ben özel sağlık sigortam olduğu için 80 lira ödüyorum.
Oezmavn12 Zeyno36 Benim de özel sağlık sigortam var, her sigortayla anlaşması var mı acaba. Perşembe görüşmek için gideceğim kendisine
gorky Bende İzmit merkezde değilim . Kandıra’dan Konak hastahanesine geliyorum Gülçin hanıma . Tercih sizin ☺️
Zeyno36 Oezmavn12 ben acıbademe gidiyorum, hastaneniin sigortanızla anlaşmasına bağlı olarak değişebilir. Ama muhtemelen siz de aynı ücreti ödersiniz diye tahmin ediyorum