Alpisinannesii Kızlar merhaba progestan kullanıyorum kullandığım zaman gayet iyi şeffaf akıntı oluyor ne zaman bıraksam koyu kan gibi hafif akıntı oluyor başına gelen var mı ? Neden böyle olur ?
SeldaEroglu Alpisinannesii kahverengi akinti oluyor bende bazende normal adet kanamasi gibi kirmizi oluyor silme seklinde
Serapcemre Alpisinannesii 😏benm de düzelmişti hiç bir skntım yoktu iki gündür gene lekem geliyor :( çok canım skılıyor bu duruma hiç bir şey de yok yani nden leke geliyor onu da anlamıyorm
Alpisinannesii SeldaEroglu kanama olmuştu yaklaşık 1 ay önce doktorum devam etmemi söyledi sonra bırakırsın demişti siz neden kullanıyorsunuz
nazosss SeldaEroglu 6 haftalıkken kullandım doktor kanamadan şüphelenmişti o sebeple başladım sonra bir sorun çıkmadı 1-2 hafta sonra bıraktım
Berensmoms19 SeldaEroglu bende bugün başladım 5 haftalık kanamam geliyor bende ağızdan alıyorum fitil olarak kullanamıyorum
SeldaEroglu Alpisinannesii kese ici kanama var 1 paket bitirdim 2.pakete basladim bugun sık sık dr kontrolune gitmek gerekiyor hapini kullaniyorum ben cok sersem yapiyo
Firstmummy Kac haftalikken oluyor kizlar bende progeston kullanıyorum kahverengi akıntı oluyordu 23 şubattan beri daha yeni 2 gündür yok 15 hafta olduk
SeldaEroglu Firstmummy haftasi belli olmuyor ama 4 aydan sonra geciyo diyolar bakalim gececekmi devammi edecek kanama
Duyguug Bende kullanıyorum düşük tehlikem vardı iğne vuruldum 5 gün boyunca daha sonra hapına geçtim 3 aya kadar kullanıcam heralde bebeğin tutunmasını sağlıyor diye biliyorum yanlış bilgilendirmeyim de
northandmother Ben fitil şeklinde kullandım doktorum 15 haftanın sonuna kadar kullan dedi düşük tehlikesinden dolayı içiyordum en sağlıklısı doktor ne zamana kadar dediyse o zamana kadar kullan mutlaka bırakma
Alpisinannesii Serapcemre progestan kullandığın halde mi ? Doktorla konuştun mu bende aynı durumdayım 😥