Zekiye06 Zehrakhr inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza daha bişi bilmiyoruz bakalım nasıl bi yol izlicez hayırlısı olsun
Kbrkrt donmezzderya suni sancılar normal sancılardan daha zor ama doğumu hızlandırıyor ben suniden yarım saat sonra doğurdum
donmezzderya Kbrkrt işte bünyeden farkediyor bazıların 24 saat sürüyormuş sanırım ondan sordum bende nasıl diye inşallah su gibi gelir geçer 🤲😅
Sevgi-clk donmezzderya benim son 90😂😂 son üçleri göreceğim günleri iple çekiyorum canım hayırlı doğumların olsun seninde
donmezzderya Sevgi-clk ay sorma bende öyleydim hemen geldi kız son 3 diyor ne ara geçti ya hemen akşam oluyor 😂 amiiiin çok sağol seninde sağlıkla gelsin bir an önce 😅😂🤲🙏
Irem2veysel donmezzderya içinizi ferah tutun suni sancı alipta 1 saat içinde bebeğini kucağına alan var inslh sizinde kolay olur 🤲🥰
donmezzderya Irem2veysel amiiiin inşallah öyle düşünüyorum bende inşallah zor olmazzz olursada dayanacağım paylaşırım Burdada nasıl oldu 😂
Extreme34 donmezzderya ilk doğumunda suyum gelmişti uykudan uyandım sabah 6 da.8 de hastanedeyim ve sancim vardı ona rağmen suni taktılar yaşım da küçüktü.Saat 10 da doğurdum.Insallah kolay doğumun olur canım,dualarında bize de yer ver 🥰
donmezzderya Civcivim000 39+5 benimde bebek oynadıkça kasıklarıma vuruyor kalça kemiklerime sancı gibi ağrı geliyor belim ağrıyor kuyruk dokunu ağrıyor filan öyle belirtiler var arada düzensiz sancı geliyor
Civcivim000 donmezzderya en azından belirtiler var o da iyidir😀ben muhtemelen suni alır sancı çeker doğuramayıp Sezaryen olurum diye düşünüyorum çünkü bebeğin gelmek için hiç bir çabası yok nst falan da sancı çıkmıyor. Npalım artık o bebeler bi şekilde çıkacaklar😅 sğlıkla hayırlı şekilde gelsinler
donmezzderya Civcivim000 ay inşallah gelir ya sağ Salim hiç önemli değil sezeryan normal gelişimlerde sağlıklı şekilde 😅🙏