donmezzderya Pazar günü suni sancı ile doğum olucak ay çok heyecanlıyım ya suni sancı olan varmı nasıl oluyor kaç saatte oldu yazın ya bilgi verinnnn
Irem2veysel donmezzderya benim ilk dogumumda sabah 10 da suni sancı verildi ertesi gün gündüz 2 de doğum yaptım ama yanımda bir bayana verdiler suni sanci 2 saate dogumunu yaptı yani sanırım kişiden kişiye degisiyor
Civcivim000 donmezzderya ayy sağlıkla kolayca kavuşun inşallah,ben de pazartesi gidicem kontrole nasipse muhtemelen beni de yatırıp suniyle başlatcaklar doğumu 😬 inşallah hepimiz kolayca atlatır sağlıkla kucağımıza alırız bebeleri
Zekiye06 Zehrakhr bende perşembe günü 40+3 oluyorum ilk Doğumum yatırırlarmı acaba ankara şehir hastanesi
donmezzderya Irem2veysel baya zormuydu peki kötü oluyormu insan düzensiz sancı filan geliyor bana da bakalım kaç saate doğum olucak
Civcivim000 donmezzderya 4 dk sonra 39+6 oluyo belirtin falan var mı ben hiç bir şey hissetmiyorum valla
Ceyduygu donmezzderya Kolay bir süreç değil ama inanın bebeğinizi kucağınıza alınca hepsi geciyor :) 7.5 saatte doğurdum
donmezzderya Civcivim000 39+5 benimde bebek oynadıkça kasıklarıma vuruyor kalça kemiklerime sancı gibi ağrı geliyor belim ağrıyor kuyruk dokunu ağrıyor filan öyle belirtiler var arada düzensiz sancı geliyor
Zekiye06 Zehrakhr hangi doktor dedi size? bana 41 haftaya kadar bekler suni veririz gelmezse ilk doğum 41 haftaya kadar bekliyoruz dediler