alpereninannesiii 35lavanta aynen canım bunaldım gerçekten sürekli bir şeyler duymaktan benim sürecim bu karışmayın diyesim geliyor ama saygıdan yutuyorum
Edadrmz alpereninannesiii evet yaa . Zaten kışın tıkıldık eve yaz gelsin diye dört gözle bekliyorum e Allah nasip ederse mayısın ortası gözüküyo doğum . 10-15 güne kendimi toplasam havalarda mis gibi koyup bebek arabasına sahilde yürüyüş yapmak istiyorum valla 🥰
linsmea alpereninannesiii canım ne alakası var cıkabilirsin kendini iyi hissedersen ama ağrın sancın olursa, sen zorlanırsın. Tek gitmezsin, yanında biri olur. Söylenenlere çok aldırma. 40 gün çıkmayıp ne yapacaksın 😊
Ozlememrah @alpereninannesiii canım ilk hamileligim de hastaneden çıktıktan sonra hergun çıktım gezdim ben canım hiç de bişey olmadı şimdi de öle yapicam hayatta evde duramam ben
pusatmom35 alpereninannesiii kimse kusura bakmasın ama eskilerin bi çok şeyi bana saçma geliyor. Lohusa niye dışarı çıkmasın ne olur çıkarsa yok lohusa evde tek kalamazmis. Kendini iyi hissediyorsan çıkarsın canım ben böyle şeylere inanmıyorum de geç
Ysgl26 alpereninannesiii görümcelere ne oluyomuş? Onlar kendi doğurunca çıkmasınlar. Neden fikir soruyosunuz ki ? Ailenizin yanına giderken onlara mı soracaksınız. Bebeğinizin ve sizin sağlığınız yerindeyse gayet de çıkar gezersiniz
alpereninannesiii Ysgl26 canım ben onlara bir şey danışmam ki '‘ herhalde gelmezsinn ’‘ ’‘ kurbana gelirsin ’' böyle konuşuyorlar..
Ozlem0133 Banada aynısını dediler dışarı çıkma 40 gün lohusa kadının mezarı açık olur diye insanın psikolojisini bozuyorlar ya Mayıs da doğumun Haziran’da çok sevdiğim arkadaşımın düğünü var gidecem yani ☺️kimseye kulak asmayın bence
alpereninannesiii Ozlem0133 yok ya ilk bir an durdum da mantıksız zaten 40 gün çıkmamak ben giderim ailem sonuçta ne için gidiyorum sanki bayramlaşmaya gidiyorum kime ne ailem sonuçta
Hakanbuse alpereninannesiii ben cikardim hatta cikarim da hastaneye saglik ocagina giderken sorun yok mecbur gidiyosun niye gitmiycen ki haa eger yeni dogum yaptim sancilarimi atlatamadim dersen o zaman sen istedigin icin kalirsin zaten evde
Hakanbuse alpereninannesiii kaçırma git hayirlisi olsun saglikli sıhatli olun ikinizde insallah git gez
Semanurelkun alpereninannesiii ben çıkmayı düşünüyorum açıkçası. Bahar ayına denk geliyor ve ben bahar aşığıyım, o çiçekleri ağaçları görmek için bile şimdiden deliriyorum. Büyük konuşmayayım ama kimseyi de dinlemeyi düşünmüyorum bu konuda. Eşime bile şimdiden diyorum ki çıkacaz😂
alpereninannesiii Semanurelkun çık canım çık niye çıkmayalım ki sağlımız yerindeyse ağrımız yoksa yeni aile üyemizle gezelim keyfini çıkaralım 🥰🥳😊
Sapsikanne alpereninannesiii saçmalamış gayet çıktım gezmeye yemeğe parka hava almaya çıktım hem bebeğe de iyi geliyor bakmayın siz onlara