Slntstn fkzni 12 haftalıkken tahmini olarak kız dedi nub teorisine göre bakıyo dr lar genelde susn 14 haftalık 15 16 hafta arası gideceğim kesin demesi için
Bebetoveannesi Bebiscann 11 haftalıkken yapılan tahminlerin tutma ihtimali var yani öyle mi dün 11+0 da doktor gönlümden geçeni söyledide bi daha Kİ ay daha net derim dedi herkes 11 de belli olmaz diyor ama kaç yıllık doktor yani o kadar çabuk yanılır mı bilemedim 🤷♀️
fkzni Ay çok heyecanlı haftaya perşembe 14 hafta oluyorum acaba belli olur mu sizlere sormak istedim cinsiyetini de söylediğiniz için teşekkürler Bu arada hanımlar kız çocuk geç gösteriyor erkek hemen belli ediyor kendini diyorlar doğru mu ??🙈👏👏😅😅
Fatmapekesen fkzni valla kuzenime 6 ay erkek sonrası kontrolü için gittiğinde kız demişler ve kızı oldu pek belli olmuyor 😊
Arzukeskin fkzni yok valla benim oğlum 18 ci haftaya kadar göstermedi siz ultrasondan önce çikolata falan atıştırın ise yarıyor.🙂saglikla gelsin
fkzni Beyzanur_ozdemir şahane bir şey ya allahım elinize almayı nasip etsin ay doğdu mu bilmiyorum ama 🙈