Sirvan Arkadaşlar merhaba bende polikistik over var gebe kalmam için doktor klomen verdi adetim 3 gündür gecikti bugün test yaptım negatif çıktı erken mi yaptm acaba
A_yca Sirvan maalesef 3 kere klomen tedavisi gördüm bende pcos hastasıyım. Son çare hsg filmi çektirmek oldu. Çekilince gebe kaldım kolaylaştırıyor. Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin. Araması çok zor bilirim
Sirvan Asyarslan60 oğlum da hiç böyle bir sknti çekmedim aniden kilo alimi polikistik over neden oldu
Sirvan Dlrrr33 ewet aynısı bende de var hadi inşallah ya ama bugün yaptm 3 gün gecikmeyle negatif çıktı erken mi yaptm acaba diye düşündüm
Sirvan Asyarslan60 doktor 12 14 16 günlerde ilişkiye gircksn dedi 14 gün geçmedi daha ama adetim 3 gün geçti yoğun kaşık ağrısı kabızlık ve bel ağrısı var
Asyarslan60 Sirvan tam yumurtlama ve çatlama üzerinden 14 gün geçmediyse şans vardır kuzum o zaman Kaç yumurtan oluştu ?
Because Sirvan bende kullanmıştım bendede 3-4 gün gecikmeler yapmıştı her seferinde. Meğer gecikme yapıyormuş .kan veriyordum negatif çıkıyordu bi gün sonra adet oluyordum
A_yca Sirvan korkma emin ol gidene kadar ağladım stresten öldüm. Ama inan 5dk lik işlem ve tüplerin açılıyor detaylıca bakıyorlar çok iyi birsey. Onunla hamile kaldım çok şükür bende çıkınca da ağladım ama değiyor evlat hasreti çekince değiyor herşeye